autumn

Blog

Da var det høstferie, alle sammen! Føles kjempegodt, faktisk akkuratt det jeg trengte nå hehe. På tirsdag fyller jeg 18 (!!), og frem til da er det litt diverse ting som må gjøres. Det blir heldigvis en rolig fredag på meg, Amanda kommer på besøk og vi skal lage god veggis mat, for er det noe jeg ikke har fortalt dere så mye om så er det at jeg ble vegeterianer denne sommeren! Kommer et mer utfyllende innlegg om det senere, men slik at det er nevnt :-) Skal også tvinge henne til å se to filmer med meg, jeg er en dyre elsker uten like og film om dyr er det beste jeg vet. Så i kveld står det to ape filmer på tur, haha!

Når man går på skole i byen er det desverre liiiitt for vanskelig å ikke titte i butikker, så det ble med meg noen fine ting hjem :-) Hva er deres planer for ferien?

Liker

Kommentarer

Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Many thanks
tinyurl.com/nscxj2l
quest bar review blog,
Hi there colleagues, how is the whole thing, and what you want to say about this paragraph, in my view its actually remarkable for me.
goo.gl/LqoUb3
match free trial promo,
Hi! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a marvellous job!
twitter.com/free_trial_1/status/6573104220