Anbefaling av Marina Miracle

Blog

En av fordelene ved å blogge er å ha muligheten til å kunne teste ut nye produkter. Denne gangen er det en helt ny hudpleieserie fra Marina Miracle som skal til pers. Serien er faktisk laget i Norge, er økologisk og ikke testet på dyr. Ingrediensene er 100% naturlig, som jeg synes er viktig spesielt siden vi får i oss nok e-stoffer og andre kjemikalier som det er. Serien er altså HELT uten parabener, parfyme og andre syntetiske tilsetningsstoffer. Jeg synes også nettsiden til Marina Miracle er veldig bra, produktomtalen er detaljert, men likevel oversiktlig. Du ser klart hva produktene inneholder, det er linker til de ulike ingrediensene om du vil lese mer om de, og ikke minst er prisene i NOK slik at du ikke trenger bekymre deg for toll og andre fordyrende ledd.

Jeg har testet ut to oljer, Herbal Face Oil , Argan Night Serum og vippeserumet Eye Lash Serum.
Felles for begge oljene er de lukter behagelig og det er et pluss at det er dråpeteller som hindrer at du tar alt for mye olje på en gang. Det blir ikke noe kliss klass og oljen er meget behagelig på huden. Oljen passer for alle hudtyper, og den er fin både mot akne og mot fine linjer. Det er lurt å la det gå noen minutter før du tar på eventuelt annen krem på huden etter du har påført oljen. Husk å riste flasken før bruk.

Herbal Face Oil - Kr 325,-Denne oljen skal brukes om dagen, etter du har renset huden. Den inneholder økologiske urter og Vitamin E og Red Rasperry Seed. Den balanserer huden og passer til alle hudtyper, noe jeg og mamma kan bekrefte siden vi begge har testet den. Huden føles myk og den tetter ikke porene. Den dufter renhet og friske urter, og inneholder tea tree og lavendel som er bakteriedrepende og beroligende.

Argan Night Serum - Kr 495,-

Denne oljen skal som navnet tilsier brukes om natten, etter du har renset huden. Den inneholder blant annet antioksidanter og Vitamin E og Vitamin B som gir huden din fuktighet og pleie. I tillegg inneholder den AHA fruktsyre som bryter ned døde hudceller og slipper nye og friske celler frem. Huden får en ny glød og blir jevn og myk. Jeg synes oljen dufter nydelig grapefrukt, og den har en er mildere duft enn dagoljen. Jeg elsker denne oljen, og føler den virkelig jobber for huden min om natten.

Akkurat nå - siste sjanse i dag 31.8 er det pakketilbud på disse to oljene til kr 620,- for begge - de kan bestilles HER

Eyelash Serum Kr 349,-

Det er ikke ofte man ser norsk skrift på vippeserum eller andre hudpleieprodukter, digger det :-D

Effekten av vippeserumet vises nok først eller noen måneders bruk, men jeg kan allerede nå se og føle at vippene mine er blitt sterkere, de knekker ikke så lett og mascaraen sitter også bedre synes jeg. Det jeg liker spesielt godt med dette vippeserumet er at det er en "mascarakost" og ikke en "eyeliner kost". Jeg synes det er mye lettere å påføre denne enn med eyelineren. En annen fordel er at du kan bruke produktet også på brynene, noen som jo blir litt klønete med eyeliner "kosten" som ofte er på de andre merkene.

Har noen av dere hørt om disse produktene før, og hva liker dere å bruke på huden?

#sponset #marinamiracle #norskhudpleie #hudpleie #Vippeserum #eteriskeoljer #naturlig #tips #produktomtale #ssbk

Liker

Kommentarer

site web,
I just want to mention I'm new to blogging and actually loved you're web-site. Almost certainly I’m want to bookmark your website . You actually have really good posts. Kudos for sharing your website.
www.leviesonperr.com
Simply wish to say your article is as amazing. The clearness in your post is just excellent and i can assume you're an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the rewarding work.
tinyurl.com/pgu99q6
try this web-site,
I just want to tell you that I am new to blogging and site-building and truly savored your blog. Almost certainly I’m likely to bookmark your site . You amazingly have superb articles and reviews. Thanks a lot for revealing your webpage.
www.lamulyearss.com