Afterwork @ DAY by Birger, julebord & halloween!

Blog

Hei dere! Nå skal jeg endelig fortelle dere om hva jeg gjorde fra torsdag - lørdag, for her gikk dagene raskt unna. Jeg har virkelig kost meg og sitter igjen med masse gode minner og opplevelser! Jeg er så glad for at jeg har blitt flinkere til å sette av tid til ulike ting, være spontan og bare hoppe litt ut i det! Det har rett og slett vært en fryd å bli kjent med så mange nye flotte mennesker ♥

- THURSDAY -

// Bildene er lånt av Kristine

På torsdag var jeg, Helen, Emilie og Kristine på afterwork hos DAY by Birger, og wow - så hyggelig det var! Vi ble møtt av noen kjempekoselige damer og fikk se på en haug av flotte & lekre klær. Jeg fikk så mye inspirasjon av alle antrekkene!! Heldig som vi var ble vi servert herlige småretter, mojito shots og champagne! Det er ikke hver dag det ;-) Stemningen var på topp og vi koste oss, samtidig var det veldig hyggelig å bli bedre kjent med alle!

- FRIDAY -

Jeg fikk oppleve litt av nydelige Tønsberg! Fredag morning sto jeg spent i byen og ventet på mine fine kollegaer. Vi skulle alle ta bussen til Bloksberg og fysøren så fin hytta/villaen til Aller Media er - wow! Det kan dere jo se litt av det på bildene over her, for en fantastisk natur og ikke minst en breathtaking utsikt!

Da vi kom frem fikk vi servert nydelig sushi og noe godt å drikke og etter litt var det tid for foredrag! Det var mange inspirerende talere og herregud så flinke disse menneskene er til å fortelle historier og lære oss ting - denne frøkna er imponert! Etter foredragene så vi en nydelig solnedgang og så var det bare å få på seg finstasen og gjøre seg klar til 13-retters middag! Det var pynting av juletre, julegaver, champagne, masse herlige mennesker og FANTASTISK god stemning! I had a blast! Ikke for å glemme hvor fint de hadde pyntet det til, jeg fikk virkelig en smakebit på julestemningen og det er ikke noe tvil om at den kommer i år!

Happy and grateful giiirls!

Fine Emilie og Susanne!

Herlige Helen!

GJENGEN ♥ Tusen takk for denne supre opplevelsen med dere!!

- SATURDAY -

Halloween bursdagen til Ingrid! (Gratulerer så mye igjen med dagen som var kjære ♥) Denne gangen ble det Gangster Clown, sminken gjorde jeg selv og det var faktisk mitt første forsøk, jeg er så glad for at det funket!! Er nok en del forbedringer som kan gjøres, men jeg synes faktisk at det ikke ble så aller verst. Hehe!

Det har virkelig vært noen supredager og nå gleder jeg meg til å slappe helt av i kveld, titte litt på bilder og forberede meg til skole & jobb i morgen. Back to reality, hehe.. Dere får ha en super tirsdag videre!

Liker

Kommentarer