Adore favorite products

Hair & Beauty, Sofie's Tips

Dette sminkesettet har alt det viktigste: blush rush, øyenskygger, mascara, farge til lepper & kinn + en krem som dekker over porer og fungerer som en lett foundation/ primer! Dette settet har jeg alltid med meg i veska, for man vet aldri når man trenger en liten oppfriskning ;-)

Øyenskyggene er utrolig fine og perfekte nyanser for høsten, og disse holder lenge og ''flasser'' ikke av, noe jeg ser på som et stort pluss. Jeg er også utrolig glad i mascaraen, som du finner her! Den klumper ikke, men gir et nydelig volum og er veldig lett å ta med seg rundt. Kosten er spesialdesignet for å nå vipper du ikke visste du hadde!

Resten av sminkesettet finner du her til kun kr 399 !

.. også har vi denne fancye greien her, som har en veldig spesiell men god lukt. Jeg har aldri vært bort i et sånt produkt før, men jeg elsker det! Produktet heter Benefit Dr. Feelgood Vevety Complexion Balm og er en usynlig, vektløs og mattende balsam for huden. Denne er perfekt å ha med seg i vesken for å kvitte seg med blank hud utover dagen og samtidig inneholder den vitamin A, C og E som motvirker dannelsen av fine linjer!

Denne balsamen finner du HER og den vil jeg virkelig anbefale å teste ut, jeg er frelst :-)

Til slutt har vi da litt produkter som egner seg til huden.

Først og fremst må jeg si at Clinique sine kremer er mine absolutt favoritter. Jeg har testet mange ulike kremer til ansiktet, men aldri funnet en som gir den fuktigheten jeg trenger. Clinique Moisture Surge Intense bruker jeg hver dag og det er en oljefri ansiktskrem som gir øyeblikkelig fukt. Du får den kjøpt her. Den hvite kremen er for øynene og den bruker jeg et par ganger i uken for å friske meg litt opp! En lett øyekrem som klinisk bevist lysner mørke ringer med 30% på 12 uker, som du finner den her.

Let's talk FOUNDATION

Jeg som sikkert flere andre har strevd med å finne den rette foundationen. Jeg har vært mye frem og tilbake, det må jeg innrømme! MEN - nå har jeg endelig funnet en foundation jeg liker, eller to hehe. Jeg kom hjem fra Kreta og var ganske brun, så derfor overdrev jeg litt og bestilte en foundation i en litt for mørk tone for meg. For at den ikke skal måtte kastes, bestilte jeg en veldig lys en, så nå blander jeg de to nyansene! Denne foundationen skaper en silkemyk finish samtidig som den balanserer huden og dekker urenheter. Den holder hele dagen og smelter fint inn i huden! Du finner den her (mørk) og her (litt lysere) ♥

Jeg håper dere likte innlegget og tar en titt på produktene! Jeg ville aldri anbefalt noe jeg ikke var fornøyd med selv, hehe :-) Kan være en fin gave å gi til jul, nå som det ikke er mange ukene igjen!

Likte dere produktene? Lik gjerne innlegget om dere ønsker fler sminkeinnlegg!

Liker

Kommentarer

Financial Services,
I¡¦ve recently started a website, the info you provide on this web site has helped me greatly. Thank you for all of your time & work.
www.redcrosslincoln.org
what company credit,
Thank you for your blog article.Much thanks again. Keep writing.
chwilowo.pl/chwilowki-na-raty/
what company credit
IP: 82.99.3.229