I går var det duket for konsert i Telenor Arena med The Chainsmokers – og herregud så utrolig gøy det var! Konserten gikk over all forventning og jeg kan kjenne det på stemmen i dag hvor mye jeg sang i går. Det er veldig lite som slår å være på en konsert der du kan alle sangene, og er sammen med en person du er dødsforelsket i! The Chainsmokers leverte et skikkelig bra show og jeg og Simen danset rundt og koste oss fra start til slutt. Åh, jeg skulle ønske jeg kunne opplevd det igjen!

♪ If we go down then we go down together
We’ll get away with everything
Let’s show them we are better

Mine favorittsanger er Paris, Something Just Like this, Sick Boy, Closer og All We Know. De MÅ dere høre! Forsåvidt alle sangene de har er verdt å høre på, jeg får en skikkelig godfølelse av alle sammen 😻 Jeg er så glad for at formen min ble bedre slik at jeg kunne nyte konserten, og det gjorde jeg til det fulleste. En stor takk til The Chainsmokers for et så bra show!! Dette er absolutt ikke siste gang jeg drar på en av konsertene deres, og jeg vil nok si at det var en av de beste konsertene jeg har vært på.

Jeg håper dere hadde en fin torsdag og at helgen deres blir bra. Jeg skal møte klassen for å feire at vi er ferdig i praksis, det tror jeg at blir veldig hyggelig. Til slutt må jeg bare vise dere dette;

😍🙏🏻 God helg!

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text