En throwback var veldig etterspurt fra dere, så da tenker jeg at vi rett og slett bare setter i gang! Jeg elsker å lese andre sine throwback innlegg, det er jo så morsomt å se hvordan man forandrer seg og vokser med årene.  Jeg har ledd meg i hjel av gamle bilder av innkjøp, outfits og enkelt og greit; meg selv. Shit, så mye rart man kan finne i arkivet mitt..

Den t-skjorten over her var ikke sånn super poppis blant familien på denne tiden (2012), noe jeg ikke skjønte før senere. Vote For Vodka + 15 år gammel jente? Hmm. Det morsomme er at jeg startet ikke ordentlig med alkohol før jeg var 18 år, men jeg virker jo som en skikkelig badgirl med den t-skjorten 😉

HERRE.GUD! Jeg husker så godt at jeg elsket disse skoene og fikk masse komplimenter for dem når jeg brukte de ute. Det var også flere som ville kjøpe de av meg.. Rart hvordan trender endrer seg, eller hva? Jeg kunne aldri ha gått med disse nå, men jeg har dem forsatt som et minne – de er jo veldig morsomme å se på! Plutselig kommer trenden tilbake og de blir kule igjen, hvem vet.

Det her var på den tiden jeg gikk veldig ”swag” som vi så pent kalte det. Jeg hadde faktisk over 20 capser og kjøpte mye klær på gutte-avdelingen. Stilen min har endret seg en del fra denne tiden, for å si det slik! Dette var forresten da jeg var i USA i 2012, dere kan tro jeg shoppet mye rart på den turen..

Let’s have a little look:

Innkjøøøp! Åh, jeg husker det var så gøy å blogge om innkjøp før, det er noe jeg ser veldig lite av nå i dag. Kanskje jeg skal starte med det igjen? Jeg spotter forresten noen veldig merkelige truser og pysjer her. Tror faktisk ikke at jeg hadde kjøpt noe av det her igjen, muligens vippene?

.. Her synes jeg at jeg så veldig ung ut i ansiktet, jeg var jo forsåvidt 15 år på dette bildet. Bollekinnene mine har blitt mindre siden den gang, men de er her forsatt, heh!  Jeg hadde nok ikke kombinert skoene til det antrekket nå i dag, men jeg synes forsatt at oversized olajakker er dødskult!

Må bare slenge med dette bildet og, det ble tatt i min crazy tumblr periode og jeg husker det fikk over 50 tusen notes/repost/likes eller hva jeg skal kalle det. Det husker jeg at var ordentlig stas og jeg var veldig fornøyd med det – hehe 🤷‍♀️

Åhh, jeg savner skikkelig den hårfargen jeg hadde her! Det var mørkt med lillaskjær i, sånn farge kunne jeg gjerne ha tenkt meg å ha igjen. Det negative med det er at det er veldig vanskelig å holde det fint, det kan fort bli misfarget..

Fra venstre: En av danserne til Chris Brown, Meg og Nora. På neste bildet er meg og moren til Chris Brown. Jeg hadde tidenes kjendis-stalker periode og hver gang det kom noen kjente til Oslo så var jeg på jakt, hahah!! Det var så morsomme tider som jeg skal fortelle dere mer om senere, men en rask oppsummering: det var både første (og siste) gang jeg fikk være på Radisson Blu Hotell.. Heh

Husker dere disse genserne? De tok jo HELT av!

HELLO FOREHEAD! Dette bildet er jo litt koselig da, jeg husker jeg gledet meg så mye til å møte Justin. Jeg var i Miami på den tiden billettene ble lagt ut for salg og tvang mamma til å sitte oppe med meg hele natten, for at vi skulle klare å få tak i billetter. Den lykkerusen jeg fikk når jeg så at vi faktisk klarte å få tak i Meet & Greet var skikkelig deilig! Jeg er jo ikke en belieber nå lenger, men på denne tiden var jeg det og da var det veeldig stas. Møtet husker jeg at var veldig gøy, det var fult av nerver men alt i alt en skikkelig morsom opplevelse. Jeg har skrevet et eget innlegg om det her.

Blogging er noe jeg har drevet med helt siden 2010 og det begynner å bli en god stund nå. Jeg må nok bruke litt tid på å få delt opp flere throwback innlegg til dere, hvis dere ønsker å se mer. Tenkte også at det kunne vært morsomt å lage en Youtube video der jeg leser opp gamle innlegg, hva tenker dere om det?


I kveld skal kjæresten min feires og det er forsatt noen ting som må gjøres klart. Jeg oppdater dere mer i morgen med bilder! Håper dere får en veldig fin start på helgen, nå må jeg gå ♡

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text