Hallo og god torsdag til dere!

I dag har jeg veldig mye på agendaen min og jeg kjenner at det klør i fingrene til å sette ordentlig i gang. Kjæresten min har nemlig bursdag i morgen og som dere alle nå helt sikkert vet, så elsker jeg bursdager og tar det veldig seriøst – haha! Det er ikke lov at noen av mine nærmeste ikke feirer bursdagen sin, dead serious. SÅ! Uten å røpe for mye har jeg en del ting som skal gjøres klart i dag, slik at morgendagens feiring blir bra. Jeg sa til Simen at han måtte forberede seg på at jeg kom til å kaste konfetti på han når han kom inn døra, men SÅ langt skal jeg ikke dra den – hehe. Jeg kommer til å oppdatere dere mer i morgen, men nå må jeg løpe. Ønsker dere alle en superfin kveld videre!

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text