Gode dufter er noe jeg har vært veldig glad i helt siden jeg var en liten jente. Som dere kan se en smakebit av fra bildet over her, har jeg samlet en del parfymer i løpet av årene. Det skal sies at jeg ikke alltid har vært så flink til å faktisk bruke dem, i en liten periode samlet jeg på parfymer som pynt og sprayet kun rundt i rommet, haha! Jeg har uansett alltid elsket de og i dag bruker jeg parfyme hele tiden på både kropp og klær, til og med i håret!

Å velge bare én favoritt parfyme var alt for vanskelig, så jeg endte opp med 4 favoritt dufter. Jeg liker nemlig å variere duftene ettersom hvilket humør jeg er i, noen ganger ønsker jeg en frisk og enkel duft, mens andre ganger mer dype og sensuelle. I dag skal jeg vise dere mine fire favoritt dufter, som jeg virkelig vil anbefale!

Wear perfume wherever you want to be kissed 💋

COCO CHANEL

Først ute er OH, LOLA av MARC JACOBS. Denne fikk jeg av pappa for en god stund siden og den bruker jeg når jeg er i ett supergodt humør og har lyst til å lukte ekstra friskt. Jeg synes den lukter utrolig godt og har ikke minst et rålekkert design som jeg absolutt elsker! Jeg bruker den dog mest om sommeren, ettersom den er så frisk og ”sommerlig” av seg. Den holder forresten i 100 år, om ikke mer. Føler at uansett hvor mye jeg bruker den så blir den aldri tom, det er digg det!

JUICY & YOUTHFUL

P E R F E C T  F O R  S U M M E R

Neste ut er OBSESSED av Calvin Klein. Den er lett å ha med seg og har en fast plass i vesken min om kvelden. Perfekt til å freshe seg opp når man for eksempel er ute, eller å ha med seg på reisefot! Lukten er dyp, sensuell og akkurat slik jeg liker at parfymen lukter når jeg skal noe på kvelden. Designet er stilrent & enkelt og parfymen er en ny versjon av den ikoniske OBSESSION parfymen fra
90-tallet.

”For the woman who isn’t afraid to go after what (or who) she wants, after all we are all #OBSESSEDWITH someone”
(sitat her)

Så har vi My Burberry Blush! Denne har jeg faktisk på meg i dag, hehe. Det er en nydelig blomsterduft, som legger seg lett på kroppen og gir en naturlig og frisk duft. Jeg bruker denne mye i hverdagen og ikke så mye på fest, jeg synes nemlig at den passer best når man ønsker å lukte godt, men ikke for mye!

”Inspired by a London garden, notes of glazed pomegranate, vibrant lemon and rose petal combine with crisp apple and jasmine for an intensely feminine scent. ” (sitat her)

Sist, men ikke minst – Mon Guerlain. Denne lukter helt NYDELIG! Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive den, dere må virkelig lukte den selv. Jeg og mamma elsker denne og bruker den hele tiden om hverandre, hehe!

”Mon Guerlain, the House’s new fragrance, is a tribute to today’s femininity –
a strong, free and sensual femininity, as inspired by Angelina Jolie.” (Sitat her)

H V A  E R  D I N E  FAVORITT DUFTER?

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text