– LING LING, THE PLACE TO GO

Hei og riktig god mandag til dere! Jeg håper dere har hatt en veldig fin helg og en ellers bra start på uken :-) Jeg har kost meg veldig, både torsdag og fredag var jeg nemlig på Ling Ling her i Oslo med venninner! Ling Ling er en kinesisk resturant som ligger på Aker Brygge. Jeg hadde aldri vært der før forrige torsdag og jeg ble så imponert at jeg dro tilbake igjen dagen etter for mer. Haha! Servicen er dødsbra, drinkene er nydelige og maten smaker himmelsk. Prisene er dog litt stive, så vet dere det. Kanskje ikke stedet man spiser så ofte, men absolutt et sted dere må dra til! Jeg var der med Olivia, Aysen og Maria på torsdag – og tok lunsj med Bahar på fredag! Jeg og Bahar spiste blant annet deres kjente Crispy Duck Salad og jeg får seriøst vann i munnen bare av å tenke på det.. Den var SÅ god!

Utsikten er heller ikke til å klage på, man ser rett ut mot bryggen og det iskalde havet. Det blir nok en del turer hit i sommer, tenker jeg!

Jeg vil virkelig anbefale dere å dra hit med venninner eller for eksempel kjæreste, det er en skikkelig avslappende og elegant atmosfære. Jeg og jentene koste oss masse her, hit skal jeg definitivt ta med kjæresten en gang!

Bali Guiden kommer forresten denne uken her. Jeg hadde litt problemer med å laste over noen bilder, men det har jeg ordnet nå – så den er på vei! Svar på spørsmålsrunden del 2 kommer i morgen. Nå skal jeg få rumpa i gir og ryddet rommet og walk in closeth(et?) mitt som virkelig ikke ser ut.. Ønsk meg lykke til! Dere får ha en super kveld Jeg blir nok ikke å sove før langt på natt, jeg klarte nemlig å prestere i en 4 timers lang powernap. JAPP; det er faktisk mulig. Haha!

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text