Hei dere! Jeg håper dere har hatt en veldig fin helg :-) Det har jeg! Fredag var jeg hjemme og hadde chille kveld med familien, som var kjempekoselig. Lørdag dro jeg ut med en gjeng bra mennesker og koste meg masse! Søndag var jeg med Nora og Ingrid, vi skravlet i vei og så på utallige videoer av slim.. Det er så fascinerende, haha! Alt i alt en veldig bra helg med andre ord. I dag tenkte jeg å svare på spørsmålene som har kommet inn hittil, både på Snapchat, Instagram og her på bloggen. Det kommer en del 2 senere, ettersom det var en del spørsmål :-)

Let’s go


Kan du skrive et innlegg om ting å gjøre i Bali, steder og dra og hva man ikke bør gå glipp av på en slik reise?
Svar: Det er jeg godt på vei med, en Bali reiseguide kommer i løpet av denne uken! Jeg har så mye mer å dele med dere fra den turen og fant raskt ut at det var like greit å lage en skikkelig guide :-)

Kunne du tenkt deg å bli med på “Bloggerne” eller andre reality programmer dersom du ble spurt? Hehe
Svar: Ja, det kunne jeg så absolutt! Å være med på Bloggerne tror jeg hadde vært skikkelig morsomt, og jeg tror mange hadde blitt sjokkerte når de så hvordan jeg er utenfor bloggen og sosiale medier. Jeg er blant annet en skikkelig klønete person, så det hadde nok vært en del underholdning der om jeg kan si det selv, haha..

Hva har du tenkt å gjøre når du er ferdig med studiene?
Svar: Da skal jeg reise masse! Jeg reiser en del fra før, så fort jeg har ferie og økonomien strekker til så forsvinner jeg, haha. Men, å ta seg en flere måneders lang ferie har jeg ikke fått til enda og det er planen etter studiene! Jeg vil oppleve hele Asia først og fremst. En roadtrip i USA hadde heller ikke slått feil!

Har du kjæreste, eller er du singel?
Svar; Hehe, dette er nok det mest stilte spørsmålet! Jeg har fått meg kjæreste og vi har det veldig fint sammen. Han er en helt fantastisk gutt, som tar veldig veldig godt vare på meg! Jeg skal nok prøve å få han med på bloggen en gang, så dere får sett han :-D Flere av dere skal forresten ha credz for å ha vært FBI og funnet ut av det allerede. Det er så deilig å være forelsket!! 😁

Trener du ofte?
Svar; Jeg kan ikke skryte på meg å trene ofte, men jeg prøver å trene et par ganger i uken. Nå har jo mamma laget et treningsrom i kjelleren med fult utstyr, så en god unnskyldning til å ikke trene har jeg vell forsåvidt ikke.. Jeg har dog startet å danse igjen, for meg selv vell og merke. Forsøker å danse én time hver dag og så har jeg satt meg et mål om å komme ned i spagaten innen Mars! Jeg skal holde dere oppdatert på den fronten og det er bare å rope ut om dere vil se hvilke øvelser jeg tar.

Hvilke bloggere leser du fast?
Svar; Sophie Elise, Martine Lunde, Isabelle Eriksen, Erica Kvam og Kristine Ullebø! Må jo følge med på girlsa <3 Ikke at jeg kjenner Sophie Elise, skulle ønske jeg gjorde. Hahah!

Kunne du tenkt deg å vært med på Skal Vi danse?
Svar; Hell yes! Det virker som en skikkelig kul utfordring, jeg elsker å danse og hadde takket ja med en gang. En vakker dag, dere!

Hva synes du om den nye snapchat versjonen?
Svar; Jeg synes den forrige var bedre, for nå klarer jeg ikke å følge med på mystoriene til folk lenger.. Ellers så har jeg ikke hengt meg så veldig opp i det!

Kan du linke til bhen på bilde? Hvilken størrelse har du den i? Syns størrelsene på mymuselingerie er så vanskelige!! Men du ser super smashing ut.
Svar; Tusen takk for det! Bhen jeg har på bildet er sponset, du finner den her. Jeg har str 70D og jeg synes faktisk størrelsene der er helt vanlige. Koden ”SOFIEK20%” gir hele 20% i rabatt forresten!

Noe du lurer på til Del nr.2? Da skal jeg blant annet svare på fler kjærlighets spørsmål ;-) Følg med!

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text