Hei dere! Da var det fredag igjen og denne uken har virkelig flydd avgårde. Det føler jeg forresten at jeg sier hver fredag, haha! Jeg håper dere hadde en veldig fin Valentines og at dere har kost dere masse siden sist. Jeg feiret Valentines med min kjære, som var veldig koselig. Dere skal få en ordentlig oppdatering på den fronten veldig snart, jeg vet at mange av dere er nysgjerrige og det forstår jeg godt :-D

I kveld skal jeg ta det helt rolig hjemme med familien, noe jeg kjenner blir veldig deilig. Det skal ikke legges skjul på at det har skjedd mye de siste helgene, så tanken på å ha kvalitets tid med familien min kjenner jeg at jeg trenger nå :-) Jeg elsker å være med familien, og jeg kjenner at kroppen min og jeg trenger å slappe av. Jeg skal ta meg et langt bad, fikse neglene, ta ansiktmaske og kose meg med taco & snacks – med mor og far!

Meg og Amanda forrige helg ♥

Nå skal jeg jobbe videre og så tar jeg helg. Jeg håper dere får en fin start på helgen, så skrives vi mer på mandag! Xx

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text