Hei dere! Håper dere har hatt en veldig fin start på uken. Jeg sitter for øyeblikket på praksisjobben min hos Egmont og tar meg en liten pause for å skrive til dere, hehe. Ettersom det har skjedd så mye forandringer i livet mitt det siste halvåret, tenkte jeg at jeg skulle kjøre i gang med en spørsmålsrunde. Det er jo alt for lenge siden sist! Jeg er så glad for at livet mitt har forandret seg på mange områder og jeg gleder meg til å fortelle dere mer om det. Dere kan spørre om alt mulig, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan i løpet av uken :-) Det kan være alt fra kjærlighet, familie, skole til hverdagen ellers! Jeg vet at det er litt problemer med kommentarfeltet, det skal jeg prøve å få fikset. Hvis dere ikke får kommentert der, så kan dere selvfølgelig også spørre på snapchat (sofkvelland) eller Instagram @sofiekvellandno!

A S K   M E  A N Y T H I N G

Readers comments

 1. Kan du skrive et innlegg om ting å gjøre i Bali, steder og dra og hva man ikke bør gå glipp av på en slik reise?

  Evt spm her om hva var det beste og gøyeste du opplevde i Bali 😊

 2. Kunne du tenkt deg å bli med på “Bloggerne” eller andre reality programmer dersom du ble spurt? Hehe

  Hva har du tenkt å gjøre når du er ferdig med studiene?

  Trener du ofte?

 3. Hva synes du om den nye snapchat versjonen?

  Kjenner du Sophie-Elise? Eller har du møtt henne?

  Hva mener du om den Vixen krangelen som var?

 4. Hvorfor slo du og ziver opp? Når ble det slutt? Er det ikke fryktelig tidlig å få seg en ny kjæreste etter alle de årene som dere har hatt med tanke på litt respekt for hverandre?

  Kunne du ikke tenkt deg å være singel for en periode?

  Trener du ofte, isåfall hva?

  Er du flink med kosthold og spise sunt/usunt?

  Kan du linke til bhen på bilde? Hvilken størrelse har du den i? Syns størrelsene på mymuselingerie er så vanskelige!! Men du ser super smashing ut.

  Bruker du mye penger i mnd? Hva bruker du mest på?

  Har du silikon i puppene?

  Du er kjempe flott, gleder meg til å lese svarene på spm runden, ikke la det bli så lenge til 😁

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text