Gratulerer med morsdagen til alle mødre der ute! Jeg beundrer og ser opp til dere alle sammen, ekstra mye til min fantastiske mamma. Min mamma er også min bestevenn og jeg kunne ikke drømt om et bedre forhold til henne. De som har fulgt meg lenge / kjenner meg, vet hvor godt forhold vi har til hverandre og det er jeg så takknemlig for! Jeg og mamma finner på så mye sprell sammen og jeg deler absolutt alt med henne, noen ganger litt for mye –  hehe. Vi har opplevd ufattelig mye gøy sammen og jeg tenkte nå å dele et par bilder med dere fra noen tidligere turer! Jeg og mamma har vært på mange jenteturer sammen, og det håper jeg vi forsetter med i laaang tid fremover.

Til mamma . .

 

Jeg har det så utrolig fint med deg. Du har alltid vært der for meg, igjennom tunge tider og igjennom de mest perfekte. Du er alltid rett ved siden av meg ♥  Jeg kan ikke se for meg et liv uten deg, og jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å takke deg for alt du har gjort & gjør for meg. Du er en sterk, morsom, vakker, gavmild, omtenksom og rett og slett en helt fantastisk mor. Jeg elsker deg mer enn noe annet og  jeg er så stolt over at du er MIN mamma!

I dag startet vi dagen med at jeg ga mamma en massasje og stelte med huden hennes. Det er det minste jeg kan gjøre, og jeg elsker å stelle med henne. Vi satt på skikkelig spa-musikk på høytalleene og lagde vår egen lille salong på rommet mitt, hehe! Synes slik kvalitets tid med mamma er så koselig og det er virkelig så mye fint man kan gjøre for hverandre, man må bare være kreativ!

Resten av i dag går til god middag og ellers blir det en rolig søndag på oss. Håper alle dere mødre ute får en fantastisk morsdag, sett pris på hverandre! Xx

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text