ANNONSE

Hei dere! Da var det mandag igjen og en ny uke har startet. Jeg har hatt en kjempe fin helg, dobbeldaten var veldig hyggelig og samme var middagen og bursdagen på lørdag! Jeg knipset veldig lite bilder dessverre, men om dere vil få flittigere updates fra meg må dere gjerne adde meg på snapchat; @sofkvelland :-)

I dag tenkte jeg å vise dere mine to nye sommerfavoritter – en bikini og en badedrakt fra Junkyard.no, i merket Calvin Klein! Både bikinitoppen og badedrakten var fast følge hos meg i Bali og de er så behagelige å ha på seg. Designet er heller ikke noe å klage på, detaljene er så lekre!

Intense Power Mesh

Badedrakten finner du her! (adlinks)
Jeg kjenner at jeg gleder meg til skikkelig det blir sommer og jeg kan sprade rundt i denne badedrakten. Jeg er også veldig glad for at badedrakter er trendy igjen, det er jo så chill å ha på seg – hehe! Mesh stoffet på fremsiden synes jeg er dødskult, det gjør hele badedrakten edgy og spesiell. Det er også en åpen rygg som jeg liker veldig godt!

Intense Power Triangle

Denne fine bikini toppen finner dere her (adlinks). En litt annen variant som er på min ønskeliste, finner du her! Toppen har en veldig fin form og passer til de fleste bikini truser. Jeg liker å ha muligheten til å variere litt,  og det kan jeg fint gjøre med denne toppen!

Jeg er også så heldig å få dele en rabattkode med dere. Rabattkoden ” SOFIEKVELLAND15 ” gir 15% rabatt ved kjøp over 500 kr hos Junkyard.no! Koden gjelder ikke salgsprodukter, deal eller kampanjer, men er gyldig helt frem til 2 Mars. Jeg vil virkelig anbefale dere å kjøpe bikinier og sommerklær nå fremfor noen få dager før ferien starter, da er nemlig mye utsolgt! Jeg har en del nytt innkjøp fra Junkyard som jeg snart skal vise dere, blant annet et veldig fint skjørt som jeg elsker, så følg med :-)

Jeg håper dere får en veldig fin mandag videre, vi blogges! Xx

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text