om vinteren.. Haha! Jeg liker veldig godt å kle meg sommerlig året rundt jeg, farger er jo så fint! Nå som jeg nylig kom hjem fra Bali er jeg er virkelig ikke klar for å innse at det ikke er varmt rundt meg lenger.. Jeg går i de mest fargerike klærne jeg finner og later som at det forsatt er sommer – hehe. Den illusjonen ødelegges mildt sagt når jeg går ut døren og blir tatt av en snøstorm. I hvert fall! Kjolen jeg har på meg under her er en av mine nyeste favoritter, fra Shein.com. Den er skikkelig behagelig å ha på seg og har en nydelig rygg. Ryggen kan knytes på flere måter og gir en veldig fin touch! Jeg har vært så heldig å få kjolen sponset og du finner kjolen HER! (adlink)

Jeg nærmest bodde i denne kjolen da jeg var på ferie, jeg synes den er så fin og spesiell! Jeg elsker både designet & fasongen – og skulle gjerne hatt fler slike kjoler. Gleder meg til bursdager som kommer fremover, da skal denne kjolen bli brukt igjen!

Hva synes dere om kjolen?

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text