Blue Paradise Island – Nusa Penida ♥ Har dere noen gang sett noe så fint? Her MÅ dere dra om dere er i Bali! Den utsikten herfra er det ingenting som slår. Jeg har som flere av dere sikkert vet tidenes høydeskrekk, så litt skummelt var det å gå her må jeg si. Like ved der jeg står på bildet var det et skilt der det sto at det er fare for å falle, dere skulle sett ansiktsuttrykket mitt når jeg leste det.. Haha!!

Dette bildet er tatt ovenfor Kelingking Beach! Nusa Penida er en egen øy som man må ta båt for å komme til. Vi tok speedbåt og det tok rundt 30 minutter og var skikkelig gøy! Båten fløy over bølgene og det skilte skikkelig i magen, hihi. Eneste minuset var musikken de spilte på båten, det var ikke det beste jeg har hørt. Det var rett og slett bare syre musikk, altså dunk dunk all the way. Litt slitsomt, men utenom det gikk båtturen som smurt!

Vi hadde booket guide via Instagram, @mariotour_nusapenida het de vi var i kontakt med. Det var skikkelig bra service, vi ble hentet ved hotellet, kjørt til båten, hadde egen guide på øyen som viste oss rundt og ble kjørt helt tilbake til hotellet igjen! Guiden våres viste oss Angel Billabong, Broken Beach, Kelingking Beach og til slutt Crystal Bay! På Crystal Bay kan man blant annet snorkle og det er et perfekt sted å ligge å sole seg og nyte den fine utsikten. Her badet vi masse i det deilige krystallblå vannet!

Hahah, jeg elsker dette bildet!! Veiene vi kjørte på fra strand til strand var veldig humpete, noe håret mitt ikke tålte.. Det endte opp med å bli som på bildet, very pretty yes!

Dette bildet er tatt fra vinduet i bilen. Utsikten man ser er helt fantastisk, det er så grønt og friskt! Vi var virkelig in the middle of nowhere, og det er det som gjør hele reisen så eksotisk. Vi var midt i skogen, med bare vakre palmer og blomster rundt oss.

Dette er Angels Billabong, så nydelig! Det hadde dessverre regnet natten før vi var der og da var vannet litt brunt, vanligvis er det knæsj grønt. Bare google det og se selv, hehe! Utflukten til sammen tok 8 timer og var virkelig verdt det. Jeg og Aysen koste oss så mye på denne fine øyen, og skulle mer enn gjerne tatt turen dit igjen!

Har du vært her før? Og, hva vil dere at jeg skal skrive om i neste innlegg fra Bali? :-)

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text