// Innlegg i samarbeid med Desenio.no

Jeg elsker den nye veggen på rommet mitt og det er takke være Desenio sine plakater! Jeg er veldig glad i natur som dere kan se, det gjør rommet så koselig og friskt synes jeg. Desenio har et skikkelig stort utvalg av forskjellige type bilder, noen av mine andre favoritt kategorier er Fashion, Vintage og Grafisk. Posterne de selger passer virkelig til en hver person, og om det er til kjøkken, bad, soverom eller stue! Å ha bilder som det her på for eksempel rommet sitt, gir rommet mye mer personlighet, og det er så fint at du kan designe det akkurat slik du vil!

♥ Plakatene jeg har:

Namastay in Bed her

Trollstigen her

Nine Arch Bridge her

Positano her

Dette må nok være favoritt plakaten min! Jeg synes dette er så kult, stilig og edgy. Får skikkelig girlpower feeling av det, hehe!

Green Forest her

Green Plant her

Woman Balloons her

Ikke sant plakatene er dødsfine? Nå har jeg også en eksklusiv rabattkode til dere! Koden ”SOFIEKVELLAND” gir 25% rabatt hos Desenio mellom 23-25 januar! Koden gjelder på både posters og rammer – rammene finner dere her.

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text