Tid i Bali: 01:00

Hei dere! Endelig er nettet bra nok til at jeg får lastet opp bilder igjen. Jeg hadde jo lovet dere å blogge hver dag her nede og jeg har virkelig prøvd å få det til – men det har vært helt umulig å laste opp bilder i innleggene. Jeg bestemte meg dermed for å vente med å blogge til det gikk, ettersom innlegg uten bilder fort kan bli kjedelig. Jeg har skrevet ned hva vi har gjort de ulike dagene, så jeg skal fortelle dere alt om resten turen når jeg er hjemme! I dag tenkte jeg å skrive litt om fredagen, da jeg og Aysen spiste tidenes lunsj på Kynd. Kynd Community er en dødskoselig og fin café der du kan bestille så mye herlig mat.

Bare se her ↓

Ser det ikke helt nydelig ut? Det er også veldig billig! Servicen på Kynd var utrolig bra og vi koste oss kjempe masse. Pannekakene anbefales på det sterkeste. Adressen er 12 Jalan Raya Petitenget, Badung, Bali Indonesia hvis dere skulle lure :-) Jeg elsker å dra på caféer som det her, det er så utrolig koselig og veldig bilde-vennlig for de som liker det, hehe!

Se på hun her! En perfekt reisepartner, vi er virkelig knoll og tott på tur. Vi har flere ganger sagt at vi skulle hatt et kamera som filmet oss 24/7, vi gjør så utrolig mye rart som jeg tror ville vært veldig underholdende, haha. I dag klarte faktisk Aysen å få en potetgull pose til å EKSPLODERE i bilen, så det sier litt! Jeg blir nesten imponert over hvor klønete og surrete vi er til tider 😂

Nå skal jeg ta kvelden, i morgen er siste dagen her i paradis og det skal nytes med spa! Vi tok en ansiktrens her om dagen som var helt nydelig, det kjenner jeg at frister veldig å ta igjen. Pedikyr blir det muligens og! Dere får ha en super kveld videre, så blogges vi på tirsdag når jeg er tilbake på norsk jord :-)

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text