Tid i Bali: 23:54

Heihei fra Bali! Jeg befinner meg nå i vakre Indonesia sammen med nydelige Aysen. Vi har vært her siden søndag og allerede opplevd så mye gøy! Bali er virkelig et fantastisk sted, menneskene er utrolig hyggelige og naturen gjør deg rett og slett speechless. Både jeg og Aysen trives veldig godt her og heldigvis har vi hele 4 dager igjen før vi setter kursen mot kalde Norge!

I dag booket vi en guide og kjørte inn til Ubud for å dra til Monkey Forest. Det har vært en drøm så lenge jeg kan huske å møte aper, de er så spesielle, morsomme og fine dyr! Det er veldig gøy å kunne krysse det av på bucket-listen min og jeg håper på å få oppleve det igjen. Jeg skal innrømme at jeg var litt nervøs når vi kom inn i skogen og apene fløy rundt oss. Aysen var så snill og hjalp meg med å holde roen og ikke få panikk, haha! Jeg er veldig redd for det ”ukjente”, ting jeg ikke har opplevd/ sett før, men det gikk kjempe fint etterhvert og det blir lettere og lettere så fort man blir vant til at en haug av aper hopper og går rundt deg :-)

Se på denne nydelige apen! Herregud, så søte de er. Monkey Forest er utrolig svært og man kan godt se at apene har det veldig fint og får gå fritt hvor de vil. De har masse steder å leke, blant annet var det en liten ”vannpark” der apene kan bade og slenge seg rundt i trærne for å så stupe i vannet. Super søtt å se på! Jeg ble skikkelig glad når jeg så hvor lekne og glade apene var, det var veldig fint å se på ♥ Vi fikk også se noen blinkskudd, blant annet en ape som prøvde seg på en annen ape som ikke var særlig interessert i det.. Hehe!

Se så søt apen er som holder meg i hånden, hihi!

Jeg vil virkelig anbefale dere å ta turen innom Monkey Forest hvis dere har muligheten. Det er virkelig en fin opplevelse! Det ligger i Ubud, 1 og en halv time unna Kuta der vi er. Jeg vil også anbefale å leie en guide fremfor å ta en taxi, da får dere masse informasjon om andre steder å se også! I morgen har vi ikke lagt noen konkrete planer enda, vi tar det litt på sparket med tanke på hvordan været blir. Jeg kommer uansett til å oppdatere dere hver dag fremover i mens jeg er her!

Nå skal vi straks ta kvelden, så jeg avslutter med å si at jeg håper alt står bra til med dere, hvor enn i verden dere befinner dere. Xx

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text