Hei og riktig godt nyttår til dere! Jeg håper dere hadde en fantastisk avslutning på året 2017, det fortjener dere ♥ Nyttårsaften i år må nok være den beste jeg har hatt hittil, jeg koste meg så mye med nære og kjære! Så må vi ikke glemme julen som jeg feiret med familien i Lofoten. Det var ordentlig digg å ta en liten pause fra sosiale medier, det trengte jeg! Dagene ble tilbringet med godt selskap, god mat og skikkelig koselig stemning. Jeg var også så heldig å få se nordlyset 3 dager på rad som jeg håpet på! Jeg har jo ikke sett det ordentlig før, så dere kan tro jeg sto å gapte opp mot himmelen når det først dukket opp – haha! Det er virkelig helt magisk å se på og bilder av det viser jeg dere litt senere :-D Nå er jeg tilbake for fullt på blogg fronten, et av mine mange nyttårsforsetter (liste kommer i morgen, hehe) er at jeg skal bli flinkere til å oppdatere dere! JA, det har jeg allerede sagt tidligere, men er jeg klar!

Om dere  ikke har vært i Lofoten før, så MÅ dere ta turen dit! Alle årstidene er utrolig vakre på hver sin måte ♥

Nå skal jeg straks på jobb, og så kommer det en oppdatering til litt senere. Jeg håper dere har hatt en veldig fin jul og at dette blir et fantastisk år for dere! Stor klem :-)

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text