Annonse

Hei igjen! Nå skal jeg fortelle dere om min lille favoritt som er med meg overalt. Dere kan nok tenke dere til hva det er?.. Mobilen min! Jeg går ingen steder uten mobilen min, jeg liker å alltid være tilgjengelig hvis det skulle være noe. Da kan dere nok også tenke dere til hva annet som er veldig viktig for meg da?.. Batteri tid! Det evige stresset med å finne en lader og rekke å lade mobilen før den skrur seg av, er ett stress jeg ikke har kjent på en god stund og takk Gud (eller Asus) for det, hehe. Asus ZenFone 4 har nemlig en batteri tid som slår det meste, og det er ikke den eneste fordelen! Kameraet er også skikkelig bra, som passer oss som liker å ta bilder midt i blinken! Da jeg og familien var i Lofoten og var så heldig å treffe på Nordlyset, dro alle mann opp mobilen for å ta bilde av det. Slik ble bildet mamma tok VS bildet jeg tok:

Bildet til venstre er mamma sitt forsøk på å fotografere Nordlyset og til høyre er mitt! Jeg var den eneste som fikk et brukbart bilde, og det er takke være det gode kameraet på mobilen min. Å ta bilde med mobilen av Nordlyset er virkelig ikke lett, men ettersom det finnes hele 12 kameramoduser og automatiske/manuelle innstillinger på mobilen min så fikk jeg det til :-D  Kamera innstillingene på Asus ZenFone 4 er med andre ord veldig likt et ordentlig kamera!

P O S I T I V E  S I D E R ↓

 • Bra batteri tid som lades opp fort
 • Utmerket kamera med vidvinkel og høy lysfølsomhet
 • Behagelig størrelse med stor skjerm
 • Høyt Volum (dette har jeg testet flere ganger med venninner)
 • Rask og lett i bruk
 • Smarte snarveier

// Skjermbilde fra Asus.com/no

Dere finner Asus ZenFone 4 her og jeg vil virkelig anbefale denne mobilen om dere tenker å kjøpe dere en ny en! Den er skikkelig bra og lever opp til alle krav jeg i hvert fall har for en mobil :-) Hvis dere ønsker mer informasjon om mobilen, finner dere også det på nettsiden jeg linket til!

Noen fler som har prøvet denne?

Readers comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  captcha

  Please enter the CAPTCHA text