Hei og riktig god mandag til dere! I dag tenkte jeg å ramse opp litt av helgens festligheter, for det var veldig mye gøy som skjedde! Det er lenge siden jeg har hatt en så produktiv helg, og jeg kjenner at jeg forsatt er litt sliten i kroppen – hehe.. Let’s goo!


FREDAG

På fredag var det duket for jule/tapaskveld med klassen og det var skikkelig koselig, stemningen var på topp! Vi hadde fikset i stand så mye god mat, det var kjøttboller, focaccia, grillspyd, pastasalat, lakseruller, kjeks, oster, druer og annet digg. Tapas må nok være favoritten min, for det er så mye godt å velge i mellom og man kan bare forsyne og forsyne seg hele kvelden lang – hehe. Det gikk fra middag til vors utover kvelden, men det ble en relativt tidlig kveld på meg ettersom det ventet meg mye spennende dagen etter! Jeg tok ingen bilder heller dessverre, men jeg har dette megakoselige polaroid bildet da;

LØRDAG

06.00 ringte alarmen min og jeg tror aldri jeg har stått opp så tidlig på en lørdag før.. Haha! Den store dagen hadde endelig kommet, min dødskule mor skulle stille i NM benkpress! Dere kan tro vi alle var smålig nervøse men mest av alt, spente! Jeg har aldri tvilt på mamma, hun kan få til HVA som helst så lenge hun vil! Dagen gikk veldig fort unna og min utrolig flinke & sterke mor tok med seg gullet hjem!! Hvor kult er ikke det?! Nå har vi en Norgesmester i familien, HEHE. Mamma sin powersister Hege deltok også og tok med seg sølvet – jeg er så stolt og glad på begges vegne! Sterkere & flottere kvinner skal man lete lenge etter, virkelig ;-) Når mamma og Hege hadde løftet ferdig, var det tid for å vente på prisutdelingen. Vi fikk beskjed om at det kom til å ta litt tid, så jeg og Christian (min og mamma sin PT) bestemte oss for å kjøre en tur til svenske grensen og handle! Jeg elsker å være spontan og den bilturen der kommer jeg aldri til å glemme. Vi kjørte i pappa sin bil og ettersom radio-en hans ikke fungerte, lette jeg som bare det etter noen CD-er så vi hadde musikk å høre på. Jeg fant en David Guetta CD fra 2009 (hahah) og da ble det ”When Love Takes Over” for alle penga! Den sangen får jeg forresten ikke ut av hodet nå, jeg tar meg selv i å synge på den hele tiden . .

♥ Mamma og Hege, fine powersisters // Fornøyd mamma med gullet! // The supporters ♥

Jeg kan ikke forklare hvor stolt jeg er av både mamma og Hege, det var virkelig utrolig gøy å se dem gjøre det så bra!  Jeg blir skikkelig motivert og inspirert av dem, og seieren deres måtte vi selvfølgelig feire. Mamma hadde booket bor på Teatro, så etter prisutdelingen var det bare å dra hjem og ta på seg finstasen!

Det ble njuudelig pizza på oss, noe godt i glasset og veldig god stemning! Utover kvelden møtte jeg noen venner på Lawo og det var kjempegøy! Jeg ble også kjent med nye folk og det er noe jeg virkelig elsker. En perfekt lørdag med andre ord :-) Jeg endte faktisk opp med å døgne, jeg sovnet ikke før kl var 06 igjen, haha.. Søndagen trenger derfor ikke et eget avsnitt, det skjedde ikke så veldig mye. Det ble sushi og serier på meg, og digg var det! Viktig å slappe av litt også, hehe.

Jeg håper dere likte innlegget og at dere har hatt en veldig fin helg dere og! Vi blogges mer i morgen :-)

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text