Bildedryss fra Desember i fjor

Meg og min besteveninne Iselin ♡ Vi har vært bestevenner siden vi gikk i tredje klasse på barneskolen, det er så koselig å tenke på! Vi har virkelig vært igjennom alt sammen, og jeg setter skikkelig stor pris på vennskapet jeg har med henne. Kvelder med Iselin er det beste, vi er veldig like og finner alltid på noe sprell sammen. En finere jente skal man lete lenge etter!

Meg og min fine mamma på julaften! Mamma stiller faktisk i styrkeløft NM i morgen – hvor kult er ikke det?! Jeg er selvfølgelig med som støtte og fotograf, så det blir masse bilder derfra. Hvis noen vil følge med på hvordan det går, så har mamma en aktiv trenings konto på Instagram. @Janekvellandb ♥ Jeg er så stolt av henne og gleder meg til å feire hun i morgen!

Dette bildet av Amanda og meg er tatt på en julekveld vi var på hos Bahar. Dette her var så koselig! Det var meg, Bahar, Amanda, Miranda og Sofie som var samlet – og vi lagde pepperkaker mens vi skravlet i vei og hørte på julemusikk. Det gir julestemning det!

♡ ♡ ♡

Fra Julemarkedet! Jeg har allerede vært der to ganger i år, og skal tilbake dit på mandag med Telma. Det er SÅ koselig! Jeg er skikkelig glad for at vi har et så fint Julemarked her i Oslo, og hvis dere har muligheten til å ta turen innom så vil jeg virkelig anbefale det! Perfekt sted å ta med kjæresten, familie eller gode venner ❄

Desember er en av mine favoritt måneder, selv om det er veldig hektisk så er det også utrolig mye koselig som skjer. I kveld skal jeg blant annet på en jule/tapas kveld med klassen, og det er jeg sikker på at blir dødskoselig :-) Dere får ha en super fredag og ikke minst; GOD HELG!

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text