Hei. Før dere forsetter å lese dette innlegget vil jeg beklage hvis det er formulert veldig surrete. Jeg har det ikke så bra nå og klarer ikke helt å sette ord på hva jeg føler på en best mulig måte. Jeg skriver dette innlegget fordi jeg vet at det er mange som lurer på hvordan jeg takler det her og vil høre hva jeg tenker. I hele dag har det tikket inn meldinger og  mailer av folk som vil vite hva som skjer, og det føles riktig å skrive et åpent innlegg om hva som skjer igjennom mine øyne.


I natt har vært ganske så jævlig, lite søvn og mye vonde tanker. Jeg har havnet i en situasjon som jeg virkelig ikke vil være i, og jeg klarer ikke å gjøre så mye annet enn å prøve å sette brikkene på plass. Jeg sitter nemlig med like mange (om ikke mer) spørsmål som dere. Det har seg slik at det går rykter om at det er blitt spredd private bilder av meg og de fleste er  nok enig i at dette må være noe av det verste man kan oppleve. Jeg er veldig forvirret og forstår virkelig ingenting. Dere kan tro jeg sitter her med panikk.. Jeg skjelver, jeg er kvalm, jeg klarer ikke å spise og jeg er rett og slett veldig langt nede..

For å være helt ærlig så ber jeg på mine knær om at det ikke er noe bilde som er blitt lekket og at det bare er falske rykter. Ingen vil vell at private bilder av seg selv skal komme ut blant offentligheten. Jeg har ikke sendt ut nakenbilder av meg selv og har heller ingen anelse om hvordan bildet ser ut. Ingen har sendt meg en ordentlig melding eller vist meg et bilde, og dette forsterker min teori om at det bare er rykter, for jeg håper virkelig at om det var et bilde, så ville det ha blitt sendt til meg. Likevel har ryktene tatt helt over og jeg sliter med å skjønne hva som er sant og ikke. Selvfølgelig har jeg private bilder av meg selv på min mobil, og jeg er i kontakt med politiet for å se om det er spor av hacking, for som nevnt har jeg ikke sendt nakenbilder av meg selv til noen – bildet kan med andre ord ikke ha kommet fra meg. Mange har lurt på om jeg har snakket med min eks-kjæreste, og det har jeg. Vi har en vennlig tone og han har ikke lekket bilder av meg. Jeg ser på nett at flere har anklaget han for det, og det er ganske ille å beskylde noen for spredning av private bilder, uten noe som helst form for bevis. Jeg håper at folk kan respektere privatlivet våres, spesielt han sitt – da han ikke har for eksempel en blogg å forsvare seg på. Når det gjelder ting som står på for eksempel Jodel, så håper jeg at dere tar informasjonen der med en klype salt. Min eks-kjæreste har ikke vært i avhør, og jeg har ikke snakket med noen gutter om spredning av bildet. Jeg vet som sagt ikke hvem som har gjort hva, eller om det i det hele tatt et noe bilde, siden jeg ikke har sett det selv.

Det som har gjort mest vondt det siste døgnet er nok all slutshamingen jeg har fått.. Jeg har fått utrolig mange meldinger og kommentarer der folk kaller meg for de verste ting. Jeg er blitt kalt for hore utallige ganger, at jeg er dum, at det er MIN FEIL hvis private bilder fra min mobil blir lekket av andre (!!), at dette har jeg fortjent, at jeg er ekkel, at jeg er en skam for kvinner, at jeg er stygg/fæl og mye mye mer. Det er veldig tungt å lese så mye dritt om seg selv og jeg føler at det er så ufortjent. Jeg har som nevnt lenger opp havnet i en situasjon jeg virkelig ikke vil være i, og for å være ærlig med dere så aner jeg ikke hva jeg skal gjøre heller. Jeg håper at jeg kan komme til bunns i denne saken, få  bevis på at det faktisk er et bilde, eller om noen spredde rykter kun for å ødelegge. Jeg kan ikke forstå hvorfor folk skulle ha funnet opp det her, men jeg kan heller ikke forstå hvordan noen kan ha fått tak i private bilder av meg. Jeg er som dere kanskje skjønner veldig lei meg, sjokkert og ikke minst forvirret.

Jeg håper at om noen av dere sitter på informasjon, at dere kan kontakte meg. Det ville jeg satt uendelig stor pris på. Jeg unner ingen å være i denne situasjonen her, og jeg merker at det tærer veldig på meg. Jeg prøver så godt jeg kan å holde hodet oppe og være sterk, for jeg vet godt at jeg ikke har gjort noe feil. Det er ikke feil av meg å ha private bilder av meg selv på min mobil, og det er heller ikke min feil hvis noen har fått tak i de og spredd det videre. Slutshaming er IKKE greit og spredning av private bilder av andre er en kriminell handling. Hvis ryktene er sanne og det er et bilde av meg som blir spredd videre, så håper jeg virkelig at folk har vett nok til å ikke sende det videre. #sharingisnotcaring

Jeg vil avslutte med å si takk til alle som støtter meg og prøver å hjelpe meg i denne jævlige situasjonen. Jeg setter så stor pris på hver og en av dere. Jeg skal ikke la det her knekke meg og jeg kommer til å oppdatere dere når jeg har fått samlet meg litt.

Readers comments

  1. Hei! Jeg håper alt går bra med deg, og at du hever deg over dette. Har selv opplevd å bli tatt bilde av under sex, som har blitt spredd rundt.. fikk aldri sett bildet selv, og politianmeldte heller ikke, noe jeg ikke turte.. men angrer på.. jeg fikk ukjente som kom bort på byen å sa dem hadde sett bilde av meg. Og man føler seg sefølgelig ikke veldig kul da. Det finnes dessverre mennesker som absolutt må trykka andre ned, for å ha det bra selv. Håper du finner ut av det, og at det bare er rykter startet av idioter. Lykke til!<3

  2. Hva skjer med folk? Så sykt at noen bare kan legge ut sånne rykter. Håper det ordner seg fort 💕

  3. Hei! Tusen takk for kommentaren din. Det er virkelig ikke en gøy situasjon å være i, og jeg er veldig lei meg for at du måtte oppleve det! Håper det går bra med deg også <3 Stor klem

  4. Så fint innlegg! Og så riktig, det er IKKE din feil, det er IKKE feil å ha private bilder på egen telefon, og du skal IKKE bli slutshamet for at noen har valgt å sette deg i en sånn situasjon. Jeg skjønner ikke hva som er greien med denne “bølgen” av hacking og nakenbilder; det er akkurat som en dominoeffekt for tiden, og jeg håper og tror virkelig det bare er rykter og tull. Krysser fingrene for at alt ordner seg for deg og at det stormer over <3

  5. Har også opplevd mye hat og sladder der at har ikke ord. Dette bekrefter bare det jeg hele tiden har ment – LEGG NED JODEL. Og for guds skyld, IKKE ta det som skrives der personlig. Folk har tydeligvis et kjedelig liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text