// Samarbeid med Frøya Cosmetics

Hei dere! Lenge siden sist nå ♥

Today is the day. I dag skal jeg endelig fortelle dere om noe skikkelig kult som jeg har holdt på med de siste mnd. Det var en nedtelling på 10 dager på Instagram, så jeg er sikker på at noen av dere lurte på hva det gjaldt. Det har vært skikkelig vanskelig å holde dette hemmelig for dere, da det virkelig er en drøm i oppfyllelse… Jeg skal gi ut min helt egen Liquid Lipstick, iiiik!! Jeg er som mange vet veldig glad i å leke meg rundt med sminke, så å kunne lage et eget produkt er det kuleste jeg har gjort noen sinne!! Jeg er så utrolig glad, takknemlig og veldig stolt av meg selv, hehe. Fargen heter ‘‘Sofie Kvelland” og er en perfekt nude, som passer til alle hud-toner og anledninger!

Jeg ELSKER designet og jeg er så fornøyd med hvordan alt ble seende ut! Dette er min nye personlige favoritt (hihi) og jeg gleder meg så mye til å vise dere ulike looker med den, slik at dere selv kan se hvor mye forskjellig den passer til. Jeg håper virkelig at dere vil like den like mye som meg! Det tok ikke lang tid å velge farge, jeg var veldig sikker på hvordan jeg ville at den skulle være, hehe. Dette er min go-to farge, jeg elsker at det er rosa/ lilla toner i den samtidig som at det er en lys nude, og jeg er så glad for at det står mitt navn på den!

Jeg har ikke bare vært så heldig å få gi ut min egen Liquid Lipstick, men jeg har også fått gjort det med 9 andre fantastiske jenter! Jeg har hatt det så gøy denne prosessen og jeg gleder meg skikkelig til å teste ut de andre sine farger også, for de er såå fine. Med andre ord er dette en dødsfin nude kolleksjon, der dere kan velge i mellom ti nude farger!

Fra og med i morgen kan dere få kjøpt min Liquid Lipstick på www.froyacosmetics.no sitt FØR-salg! Salget starter kl 12:00 HER! Jeg kommer til å holde dere oppdatert og minne dere på det, hehe. Det var så deilig å endelig få dele denne nyheten med dere, og nå gleder jeg meg skikkelig til å høre hva dere synes!

Hva synes dere?

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text