// Innlegget inneholder sponset produkt

Hei og god torsdag til dere!

I går var det som sagt NYX sitt Halloween Event og jeg hadde det så gøy! Jeg møtte mange gamle & nye fjes og stemningen var på topp fra start til slutt. Det var så gøy å se alle sine flotte kostymer og kul sminke, jeg ble skikkelig inspirert til å prøve ut lignende sminke selv. NYX hadde virkelig stelt i stand en ordentlig kul Halloween fest, med blant annet Dare Box, Goodie Bags, kåringer, piller som drikkebonger og mye mye mer! Jeg synes virkelig at de fortjener credz for å ha vært så kreative, og jeg må si at jeg lot meg inspirere veldig av dekorasjonen. Jeg og min bestevenninne Ingrid skal nemlig feire bursdag sammen på lørdag (1 mnd på etterskudd, hehe) og da er temaet.. HALLOWEEN!

.. V FOR VENDETTA!

Én av mine 3 (veldig glad i Halloween, si!) kostymer. Kostymet mitt er fra Coolstuff.no og det finner dere her! Det heter Miss V for Vendetta, hun er en frihetsforkjemper som søker hevn! Jeg elsker konseptet og synes kostymet var veldig kult. Olivia som står ved siden av meg er forresten en av de dyktigste jeg kjenner når det gjelder makeup. Hun er SÅ kreativ og ikke minst en helt fantastisk person, så ta gjerne en tur innom Instagrammen hennes her, for litt Halloween inspo!

Fine jentene mine! Og dere, se på den sminken de har! Jeg er nødt til å lære meg det her, hehe :-D

Herlige og gode Maria! Til slutt vil jeg gi en stooor takk til NYX for at jeg fikk komme i går! Eventet var så utrolig bra gjennomført, jeg koste meg kvelden lang og hadde det døds gøy. Hadde ikke takket nei til et slikt event igjen, hehe!

Apropos Halloween, hva skal dere være i år?

Readers comments

    • Ryktene er ikke sanne, jeg var aldri utro i mot han. Jeg leser ikke hva som står på Jodel lenger pga jeg blir veldig lei meg av alt som blir skrevet. Det er ikke greit å spre falske rykter om andre, og man må ta det man leser med en klype salt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text