Hei hei :-) Håper alt står bra til med dere! Dagene har virkelig flydd av gårde og jeg har gjort veldig mye siden sist. Blant annet var jeg på Bubbles and Brunch på lørdag, som var dødsgøy! Jeg dro med fine Marthe og ble kjent med hennes søte venninner, og vi koste oss masse. Det er lite som slår champagne frokost, Im I right? Jeg har også feiret bursdagen til verdens beste Helene, også kalt My Birthday Twin – hehe. Det har med andre ord skjedd veldig mye gøy, og jeg tenkte jeg skulle ha et eget innlegg der jeg forteller dere mer om alt jeg har gjort, en slags Ukens oppdatering! Det har vært veldig fint å ha mye å gjøre, ettersom den siste tiden har vært litt tung for meg med tanke på alt som har skjedd. Jeg er så heldig som har en så bra familie og venner som tar meg med på ting og løfter meg opp, og ikke minst dere! ♡

I kveld er det duket for NYX sitt Halloween Event og jeg gleder meg SÅ mye til det! Jeg elsker Halloween og å ha muligheten til å kle seg ut og gå crazy med sminken synes jeg er skikkelig morsomt. Jeg kommer til å ta masse bilder og holde dere oppdatert på Snapchat (sofkvelland) så gjerne legg meg til der! Ellers så skrives vi mer i morgen. Nå er det 2 timer til eventet starter, så nå skal jeg fikse meg. Jeg håper dere får en fantastisk onsdag videre!

Xx

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text