God torsdag, fine folk! I dag har jeg vært i byen med Derya og det var utrolig hyggelig. Vi spiste på Burger House Aker Brygge og fikk catchet up, som virkelig var på tide! En finere jente skal man lete lenge etter ♥ For øyeblikket sitter jeg på jobben og har tatt meg en liten pause for å dele dette innlegget med dere. Jeg hadde helt glemt å vise min siste makeup tutorial! I denne videoen får du se hvordan jeg sminker huden min når jeg skal noe spesielt, for eksempel ett event eller en bursdag :-) Jeg håper dere liker den, gjerne abonner på kanalen min her! Produktliste finner du under. Enjoy!

Produkter som er brukt:

Primer – The PORE fessional fra Benefit

Foundation – Inglot HD Perfect Cover Up her

Concealer – Frøya Cosmetics luminous pen her

Setting Powder – Ben Nye banana powder

Solpudder – Youngblood contour palette

Sterkere solpudder – Inglot HD Sculpting Powder

Blush – Frøya Cosmetics Soft Blush her

Highlight – Carli Bybel Deluxe Edition her

Setting Spray – Urban Decay All Nighter

Readers comments

  1. Hei Sofie!
    Hvordan får du kjøpt Carli bybel sin palette, prøver å få kjøpt på linken.. men virker som de ikke shipper til Bergen eller Norge?? Hvor har du kjøpt det?

  2. Hei hei!

    Jeg bestilte det fra den linken, så det var veldig rart.. Dessverre vet jeg ikke helt hvilke andre steder du kan få tak i det, men du kan jo sende dem en mail å høre med dem :-D Håper du får det til! Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text