1210

♥ Hei og GOD lørdag til dere!

I går kom jeg hjem etter en helt fantastisk reise sammen med min kjære mor. Vi besøkte Kypros for tredje gang, og det for en god grunn. Det er så vakkert der!! Havet er krystall klart, menneskene er super hyggelige, maten er god, været er veldig solsikkert og ikke minst DIGG. Til tross for soleksem, varme utslett og dårlig Internett (haha <3) har jeg kost meg som bare det! Jeg har slått rekorden min når det gjelder brunfarge, fått en super døgnrytme (frøkna her våknet av seg selv kl 08 i dag!), fått kule fletter i håret og tatt masse bilder, samt filmet til dere. Jeg har utrolig mange morsomme og fine minner, så dette har med andre ord vært en av de beste ukene noen sinne! Jeg er fullt opp med motivasjon og inspirasjon, og gleder meg til å komme godt i gang med alt jeg har planlagt. Starting today! Jeg holder på med en LookBook video til dere fra turen og jeg er skikkelig spent på hva dere synes. Det er første gangen jeg filmer antrekk, det er en del vanskeligere enn man tror – haha! Jeg har også noen artige challenges som jeg skal få redigert ferdig, jeg har vært litt forsinket på Youtube fronten pga mye styr med teknologien, men nå ser det ut som at alt har fikset seg. I hvert fall, det kommer!

Jeg håper dere får en super helg, nå skal jeg rydde og så forsette med videoen til dere. Jeg har SÅ mye å vise dere fremover, så følg med på bloggen og gjerne abonner på Youtube kanalen min som dere finner HER!

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text