Hei dere! Jeg har litt problemer med opplastingen her og har holdt på med dette innlegget i snart to timer.. Jeg aner ikke om dere får sett bildene eller ei, men jeg er hjemme igjen på fredag og får oppdatert dere skikkelig da! Beklager så mye ♥ I mellom tiden kan dere følge meg på Instagram (sofiekvellandno) og Snapchat (sofkvelland) for der oppdaterer jeg masse! I dag har vært en av de varmeste dagene så langt, og jeg og mamma har enkelt og greit bare solt oss på stranden og ved bassenget. Det er ikke så mye man orker å gjøre når det er så varmt, men vi fikk trent litt i dag tidlig, si! Ellers koser vi oss masse med god mat, fint selskap og har hatt en fantastisk ferie! I morgen er nest siste dagen, så det skal nytes til det fulleste. Jeg prøver å overtale mamma til å kjøre vannscooter med meg, men ingen av oss vil styre..  Haha! Vi får se hva det blir til. For de som lurer; jeg og mamma bor på Ocean Beach Club Cyprus, og det er et helt nytt hotell som er DØDSfint. Jeg viser dere fler bilder så fort det går å laste opp ordentlig! Dere får ha en kjempefin uke videre, så skrives vi :-)

Readers comments

  1. Nydelig!!
    Jeg reiser dit om en uke med kjæresten, har du noen anbefalinger? Spisesteder, ting å gjøre osv? Og hvor kan man kjøre vannscooter?? ??

    • Åå, så heldig du er! <3 Vi spiste inne på hotellet (njudelig hamburger der) og biff, også spiste vi på resturantene rett over gaten. Nissi Beach er en veldig fin strand som er like ved hotellet, og der kan du dra på dagsfylla, de kjører på med skumparty og masse andre greier! Samt små fine barer med vakker utsikt mot det krystallklare havet. Litt harry er det på barene, så vær forberedt på det - haha! Ellers, nyt varmen og kos deg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text