travelSkjermbilde 2017-08-29 kl. 09.44.55

Nå befinner jeg meg i et nytt land, nemlig Kypros! Jeg elsker å være på farten og jeg kjenner at det skal bli godt med skikkelig varme de neste dagene. I sommer har jeg vært mye på ferie, men jeg har ikke fått den stekende solvarmen som jeg har lengtet etter. Jeg vil bare ligge i solen og slappe av med herlig musikk og ikke si hade til sommeren helt enda. Hehe! Jeg er her sammen med min kjære mor. Shock? Nope! Vi er skikkelig reisepartnere og det er jeg så takknemlig for. Det er ingen jeg har det like gøy med, og 7 hele dager i varmen med hun blir amazing. Det er faktisk meldt over 30 grader hver dag.. YAY! Vi skal kose oss gløgg i hjel, og ettersom jeg har startet for fullt med Youtube nå – skal det bli filmet en del her også. Hvis dere kommer på noen morsomme Mom & Daughter Challenger, rop ut for det tror jeg hadde vært skikkelig morsomt ♥

Nå skal vi pakke ut og lage oss noe mat. Området her er så utrolig fint og jeg viser dere fler bilder i morgen! Følg meg gjerne på snapchat for flere updatez. Sofkvelland heter jeg der!

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text