// Annonse, sponset innlegg

DSC09948 kopi

Hey you guys! Det er veldig mange som har spurt meg om hvordan hudrutinen min er, hvordan jeg holder huden min fin og unngår store utbrudd med kviser. Dette tenkte jeg å svare på nå! Jeg er generelt veldig fornøyd med huden min, det er sjeldent jeg får store utbrudd, men det skjer med meg i blant også, og da er det greit å ha gode masker som kan fikse og forebygge det! Jeg renser huden min morgen og kveld, men når jeg skal noe spesielt eller føler for å pleie meg selv, er jeg en sucker for gode masker. Jeg har lenge lett etter masker som er lette å ta med seg på reise eller når jeg skal sove hos andre, og som selvfølgelig fyller de behovene jeg har! Det har jeg funnet og maskene jeg forguder er fra MayBeauty. Jeg tenkte å skrive om alle 3 maskene nå, slik at dere kan få mer informasjon om de :-D Alle 3 produktene i ansiktspakken er en komplett løsning for å holde en fin ansiktshud og disse kan brukes samtidig eller hver for seg hvis ønskelig! Ingen av produktene er dyretestet, og de inneholder kun naturlige stoffer.

• • •

The Incredible FACE MASK™

DSC09985 kopiDSC09963 kopiIMG_0419 kopiIMG_0422 kopi

Denne masken er helt AMAZING! Jeg påfører den med kosten i hele ansiktet, men unngå brynene og hårfestet, for de kan bli tatt, hehe. Jeg har jo litt lyse hår ved leppene som har plaget meg lenge, og de forsvant! Masken fjerner alle hudormer og da mener jeg virkelig alle. Den fjerner også urenheter, død hud og forebygger acne. Det som er ett så stort pluss med denne masken er at siden den løfter bort døde hudceller og annet som setter seg i huden din, så får man en jevnere og mer langvarig brunfarge hvis man bruker ansiktmasken før man soler seg! Dette har vært helt perfekt for meg nå i sommer, og den skal fast være med meg på reise :-D

Masken lar jeg virke i 30-45 minutter, og jeg starter å rive nederst når jeg merker at masken er 100% tør. Du kjenner når du river den av, men det er fordi det går av så mye smuss som ligger i huden, og jeg synes bare det er godt å kjenne at masken faktisk tar skikkelig!

IMG_0437 kopiIMG_0431 kopiIMG_0429 kopi

Jeg ble helt fascinert når jeg kjente på huden min etter jeg hadde fjernet masken. Porene mine var etter kun én behandling mye mindre synlige og ansiktet mitt var mykt som en baby rumpe <3

FACE GEL

DSC09968 kopi

Face Gel er den raskeste behandlingen, den tar bare noen få sekunder. Jeg smører gelen med fingrene i ansiktet, masserer lett og så gjør fruktsyrene at døde hudceller og hudormer løsner og kommer av. Dette er faktisk veldig morsomt, haha! Jeg har brukt denne masken mye, og det er like fascinerende hver gang. Man ser bokstavelig talt hvordan huden blir fri for smuss på noen FÅ SEKUNDER! Det skulle man ikke tro at var mulig, men det er det ?

DSC00386 kopi

Resultatet kan dere se her, det er ganske mye død hud som gikk av! Etter bruk av denne masken fikk jeg en mye jevnere og finere hud, og denne er perfekt å bruke før man skal noe spesielt. Jeg pleier å ta den før jeg skal på et event eller bare ønsker å føle meg ekstra fin!

PORE MASK

DSC09981 kopiIMG_0001 kopiIMG_9990 kopiIMG_9994 kopi

Pore Mask er en leirmaske som suger ut talg og gjør porene mindre synlige. Masken er utrolig lett å påføre og ikke minst veldig behagelig å ha på! Jeg påfører masken i hele ansiktet, og tar den av med klut og vann så fort den har tørket helt inn. Det jeg elsker med masken er at man merker så fort en forskjell fra før og etter, og det skal ikke mer til enn bare en behandling for å se resultat! Jeg har slitt mye med synlige porer før, men det gjør jeg ikke nå lenger.

Jeg er utrolig glad for at jeg har funnet så fine masker som passer perfekt for meg, og jeg har fått både min mor og venninner til å prøve de ut, og de sitter igjen med samme gode opplevelse som meg! Hvis du også har lyst til å teste ansiktspakken og kanskje kjøpe pakken i gave har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på 30% for en begrenset periode. Bruk koden facepacksofie eller kjøp ved å trykke på linken HER!

Har du prøvd en av disse maskene før?

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text