IMG_0117 kopi

Hey og god mandag, fine ♥ Nå har jeg nettopp spilt i 2 nye videoer, som jeg gleder meg masse til å vise dere! Det tok sin tid for å si det slik, hehe. Jeg har bestemt meg for å satse mer på Youtube og bli flinkere til å oppdatere der, og jeg håper dere er glade for det :-D Jeg synes det er kjempegøy å drive med film, og jeg har masse spennende prosjekter på gang for tiden – så det her tror jeg blir veldig bra!

IMG_0125 kopi

Siden jeg er så godt i gang med filming tenker at jeg kjører på og lager enda en. Haha, her går det unna! Jeg blir så utrolig motivert når jeg setter meg ned og starter å jobbe, og jeg har det skikkelig gøy her jeg driver rundt og tuller med tags og challenger. Gleder meg til å vise dere! Youtube kanalen min finner dere HER forresten! Jeg kommer nok til å forsette slik resten av dagen, så med det ønsker jeg dere alle en super kveld. Vi skrives mer i morgen!

Xx

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text