Skjermbilde 2017-07-30 kl. 17.03.35

Hey og god søndag, fine! Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg ♥

Jeg befinner meg for øyeblikket i vakre Lofoten, og jeg koser meg så utrolig mye her! Vi kom først til Svolvær på fredag morning og bodde en natt på hotell der, og som dere kan se var utsikten uslåelig. Været var kjempe fint, og vi spiste god mat ute på resturanten Du Verden, som jeg virkelig anbefaler. Denne frøkna her spiste faktisk blåskjell for første gang, og det var veldig godt! Vi fikk til våres store fornøyelse rommet vårt oppgradert da vi sjekket inn, og å sove til en panorama utsikt over Svolvær var ikke annet enn helt fantastisk. Altså, bare se!

DSC00125 kopi

Etter å ha kost oss en dag i Svolvær tok vi kassebilen (dette er en Lofoten tradisjon for oss) og kjørte i den til Stamsund der Bestemor bor. Siden vi kom har vi vært på stranden og badet (!), solt oss og spist masse god mat. Det er mange år siden jeg sist badet her i nord og det var veldig forfriskende kan man si – hehe. Til min store fornøyelse var det en del glassmaneter og, jeg aner ikke hvorfor men jeg liker de skikkelig godt. Haha!

I dag har det ikke vært så fint vær, men vi har likevel gått tur ved havnen og skal senere i kveld på kino. Jeg tenkte bare å oppdatere dere litt raskt i dag så dere vet hvor jeg befinner meg! Jeg har nemlig ikke wifi her oppe, så jeg må bruke 4g og det tar litt lenger tid. Derfor blir det nok ikke så mye oppdateringer før jeg er hjemme igjen, men jeg knipser bilder hele tiden og dere må gjerne følge meg på snapchat (sofkvelland) eller Instagram (sofiekvellandno) for hurtigere updates! Jeg blir i Lofoten frem til fredag, og planene vi har foran oss er fjellturer (ææ, jeg skal trosse høydeskrekken min!) og så skal vi selvfølgelig ut på havet for å fiske. Jeg har det så koselig med familien min her oppe, og satser på at været blir fint igjen. Nå må jeg skru av nettet og være sosial, så med det ønsker jeg dere en fin uke og så skrives vi mer senere! Jeg skal forresten lage en Lofoten Guide så fort jeg er hjemme igjen, jeg så at det var mange som lurte på hva man bør gjøre når man er her og hvor man bør bo osv :-) Det kommer!

DSC00129 kopi

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text