IMG_2814

Hello hello! Da var det søndag gitt, og helgen er snart over. Jeg har hatt en veldig avslappende og rolig helg, planene jeg hadde ble utsatt og jeg har så vidt gått ut døren, haha! Solt meg har jeg fått gjort, for det var superdigg vær i går og det måtte nytes. Ellers så er det ikke så mye spennende å fortelle! I morgen starter det en ny uke, og jeg er klar til å vende tilbake til hverdagen med jobb. Det har vært deilig å ha en helg der jeg ikke trengte å gjøre så mye, for nå er energien på topp igjen! På fredag reiser jeg til Lofoten og det gleder jeg meg kjempe masse til, og jeg tenkte jeg skulle kjøre en Lofoten Throwback før det. Jeg har masse morsomme bilder å vise dere, hehe!

Håper søndagen deres blir fin ♡ Klem!

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text