Hey og god kveld! I dag har vært en helt super start på helgen, for jeg fikk endelig sett Aysen igjen! Vi er veldig like og kommer da automatisk godt overens, og det var ikke annet enn super hyggelig. Vi tok litt bilder før vi dro videre til sentrum, og endte opp sultne & klare for mat på Friday’s ♥ Når kvelden kom dro jeg videre hjem og spiste middag med mamma (sulten frøken), og etter det har jeg sett på noen filmer inne på mitt fiiine rom. Jeg er så fornøyd med hvordan det ble, og snart skal jeg vise dere :-D En veldig avslappende, men fin fredag – just how I like it!

→ Her er dagens antrekk ↓

IMG_2780IMG_2779IMG_2776

Neglene mine er fikset av @Nail_by_radi og jeg elsker dem! Synes kontrasten til det grønne var veldig kult og :-D Neglene er faktisk allerede 3 uker ”gamle”, og se så fint de holder seg. Det er viktig det! Jeg får behandlingen sponset og er veldig fornøyd hver eneste gang jeg er der :-)

IMG_2774IMG_2772

If you wonder;

Topp & Bukse – Bikbok

Skinnjakke – Lånt av Aysen

Veske – butikk i Italia

Sko – Nelly

Solbriller – Michael Kors

IMG_2771FullSizeRender-1

Jeg er veldig glad i min nye topp, som jeg kjøpte på salg her om dagen. Detaljene på armene er utrolig lekre synes jeg! Buksen er også MEGA behagelig, men skoene derimot.. Nå finnes det ikke så alt for mange høye og behagelige sko da, så jeg skal ikke klage. De er jo fine å se på, hehe! Nå skal jeg straks ta kvelden, for jeg har en lang dag foran meg i morgen. Håper dere har hatt en veldig fin dag, og at helgen deres blir fantastisk! Vi skrives, Xx

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text