I’m BACK!  ♥

Nå har det gått en liten stund siden sist og jeg skal innrømme at det har vært deilig å få en liten pause for å lade opp motivasjonen. Jeg har som nevnt tidligere holdt på med et oppussing’s prosjekt på rommet mitt, og det tok virkelig lang tid. Jeg startet med å male taket og det tok meg 3 dager.. Haha! MYE gris og søl for å si det mildt, og når jeg trodde jeg var ferdig med noe, dukket det alltids noe nytt opp. Sofaen min har hvite flekker and so has my hair, men sånn er det når man er så sta og skal gjøre alt selv. Fint ble det til slutt i hvert fall! Jeg malte også den ene veggen min i en mørk og helt ny farge, og så fort jeg har fått mine nye bilder på veggen på plass, skal jeg vise dere alt sammen :-)

I dag har jeg for første gang kjent og tatt på min gjeste kolleksjon for POPOVIC med egne hender, og det var virkelig en spesiell følelse. Det er så utrolig kult å vite at jeg har vært med på å designe noe selv, som jeg elsker! Vi tok bilder til Lookbooken i en dødskul location, og under her får dere se litt behind the scenes og sneakpeeks! For enda fler bilder og videoer kan dere se mystoryen min på Snapchat; sofkvelland!

IMG_2482

SOFIE KVELLAND X POPOVIC COOMING SOON!

Åhh som jeg gleder meg til å vise og fortelle dere alt om denne kolleksjonen! Både jeg og Ana er skikkelig fornøyde med hvordan det ble, og jeg kommer til å komme tilbake til dere med fler informasjon ASAP. Det blir en tidlig kveld på meg ettersom jeg kun sov 2 timer i natt… Vi skrives, xx!

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text