God kveld, dere! Jeg håper dere har hatt en kjempefin onsdag hittil :-) Jeg har selv hatt en veldig avslappende dag og kost meg ute i solen på terrassen.

Nå er det en liten stund siden sist jeg skrev om interiør her på bloggen, og det tenkte jeg at virkelig var på tide. Jeg ELSKER interiør, og har i kveld drømmet meg litt bort i tanker på hvordan mitt fremtidlige bad kan være. Jeg klarer meg ikke uten badekar så det er en ferdig snakket sak, men resten? Ahh, det er så mange valgmuligheter! På nettsiden ifosanitar.no har jeg funnet masse fin inspirasjon som jeg nå skal dele med dere, men vær forsiktig, du kommer mest sannsynlig til å få lyst på et nytt bad – hehe!

drømmebad1

Jeg er veldig glad i et rent og stilig design, og badet mitt skal forhåpentligvis (hehe) ikke være et unntak. Jeg bruker jo litt tid på badet, og det er virkelig noe med den følelsen av å våkne opp og gå inn på et ryddig og fint baderom og starte dagen med å ordne seg. Å våkne opp til et kaotisk baderom med håndkler overalt og noen slitte fliser er ikke helt det jeg ønsker, og det er jeg nok ikke alene om! Jeg har funnet så utrolig mange lekre design på Ifö sin nettside, og jeg klarer faktisk ikke helt å bestemme meg for hvordan jeg ønsker å ha det. Det er jo så ufattelig mye fint man kan gjøre! Bare en ny dusj eller en ny vask kan faktisk freshe opp et helt baderom :-D Det er ikke så mye som skal til vet dere, hehe.

Skjermbilde 2017-07-05 kl. 20.27.53

Jeg bor forsatt hjemme med familien min, men jeg er en dagdrømmer uten like og jeg gleder meg jo litt til å få mitt eget sted der jeg kan styre mye av interiøret selv. Jeg elsker å tenke langsiktig og kan sitte i flere timer å bare gruble på hvordan min fremtidlige leilighet/hus skal se ut, haha! Jeg synes det er kjempe gøy å holde på med interiør, og er det noe som jeg gjerne vil ha på mitt fremtidlige bad så er det praktiske skuffer. Hjemme hos oss har vi en hylle over doen med litt produkter, noe som i bunn og grunn ikke er sånn kjempe praktisk da det hender de detter ned . . HAHA! Enough said about that!

Jeg liker veldig godt enkle duse farger, men samtidig synes jeg det er skikkelig kult med noe lignende dette;

2

Rålekkert, ikke sant? For de av dere som fikk lyst til å friske opp badet sitt hjemme eller er midt i oppussing/flytting, så vil jeg anbefale dere å ta en titt på nettsiden deres! På nettsiden til Ifö kan dere blant annet se i en nett katalog for fler inspirasjons bilder, og dere får også hjelp til å finne forhandler og se litt på ulike produkter og baderoms serier. Jeg kommer definitivt til å ta nytte av denne nettsiden når tid for nytt bad kommer. I mellom tiden skal jeg sikle etter bildene og drømme meg videre bort, haha

Hva slags type baderom’s stil likte du best?

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text