UKENS DRØM
Jeg har hatt så utrolig mange drømmer i det siste om at jeg står på en scene og er helt in the artist mood, noe som er VELDIG rart og ulikt meg da jeg verken kan synge eller ønsker/kan/liker å stå på en scene. Jeg har tidenes sceneskrekk, haha!! Jeg aner ikke hvorfor jeg konstant drømmer om at jeg opptrer og kan synge, det er samme drøm jeg har hatt 4 ganger på én uke nå. Is it a sign?

UKENS HØYDEPUNKT
Den er litt vanskelig, da det har skjedd veldig mye gøy på en uke, men jeg tror det må være bursdagsfeiringen til Olivia som var på torsdag, for herregud så gøy vi hadde det! Jeg ble kjent med mange herlige og fine jenter, og møtte gamle kjente fjes. En skikkelig fin bursdag synes jeg! Olivia hadde pyntet og stelt i stand hageparty, og hun er ikke annet enn verdens herligste jente. Det var veldig mysigt (hehe, lærer sagte men sikkert svensk av familien her!)

IMG_1415

UKENS NEDTUR
Til tross for at det har vært en veldig fin uke, så merker jeg at jeg har vært mye sliten og. Jeg har funnet ut at jeg er en person som trenger litt alene tid, at jeg har noen dager der jeg bare slapper av og ikke at dagene går i ett fra morgen til kveld. Det har vært fullt kjør hver dag, så nå ser jeg frem til noen rolige dager. Misforstå meg ikke, jeg trives med å ha ting å gjøre, men this gurl needs her Sofy time as well!

UKENS SANG

Martin Garrix & Troye Sivan – There For You

IMG_0530

UKENS GLEDINGS
Jeg gleder meg skikkelig til jentekveld og å se alle jentene mine igjen. Det er ikke satt noe bestemt dato enda, men vi skal nok få til noe koselig snart! Det er alt for lenge siden jeg sist var samlet med jentene, så jeg gleder meg skikkelig til å se dem. Jeg gleder meg også veldig til å reise, første destinasjon forblir hemmelig en liten stund til, men kanskje noen kan gjette hvor?

UKENS FLAUSE
Det skal mye til for å gjøre meg flau, men er det én ting som gjør meg ganske flau, så må det være når jeg tryner. Jeg er nok ikke alene om å synes at det er en smule pinlig å tryne i offentligheten, eller? Her om dagen klarte jeg å prestere i å skli inn i t-banen og SÅ snuble når dørene lukket seg. Det var flaut det!! Jeg skjønner ikke helt enda hvordan jeg klarte det, men jeg kom jo spurtende inn i banen så det har nok noe med det å gjøre . .

UKENS CRAVINGS
Vannmelon, crusaint croissant (trengte google translate) og sjokolade kake!! Dette var desserten jeg spiste _hver_ dag etter frokost i Rhodos, og herregud så mye jeg savner det. Hver dag når jeg våkner er det det første jeg tenker på og craver på, så jeg må jo faktisk komme meg til butikken og få handle inn litt. Haha!

DSC09981 kopi

Det har med andre ord vært en fin uke, og i dag er jeg klar for en ny en! Solen skinner, jeg våknet tidlig og har hele dagen med familien foran meg. Det blir fint! Håper dere får en strålende mandag ♥

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text