IMG_1217IMG_1221IMG_1218IMG_1219IMG_1220

Åhh, som jeg savner den stekende varmen på kroppen, mojito i hånden, stranden rett ved og fine dager med min fantastiske mamma. Vi hadde det SÅ fint på tur! Jeg kan ikke tro at det er 2 uker siden jeg kom hjem fra ferie, jeg lever jo forsatt i ”Rhodos” boblen min, haha.. OG, så har jeg jo så mange fler bilder å vise dere! Det er nok ikke så alt for rart at jeg har vært forsinket med å vise dere antrekk’ bildene  derfra, jeg kom jo faktisk hjem til noen skikkelig intentive dager. Glad det er over nå, og at jeg har god tid til å oppdatere dere i ferien!

Det mest spennende jeg har gjort i dag er å se på Orange Is The New Black, men det er godt med noen sånne dager og. I kveld kommer kjæresten over på besøk, og da skal vi handle inn masse god mat og kose oss med film! Netflix blir flittig brukt i dag med andre ord :D Jeg vil forressten takke dere alle for så herlig respons på innlegget jeg skrev i går, det gjør meg ekstra glad å vite at det er mange der ute som heier på meg ♥ Klem!

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text