DSC00252 kopiDSC00254 kopi

God kveld, fine! I dag har jeg og mamma virkelig fått grillet oss, og gjett hvem som er helt rød på kroppen? Jeg! Jeg som ”aldri” blir solbrent.. Smører meg inn med 20-30 i faktor og trodde det ville holde, men nei! Rundt på hotellet går det med andre ord en rød og seig jente, aka moah. Jaja, rødt blir til brunt, er det ikke det de sier? I morgen skal det smøres ekstra godt uansett, for den sterken solen vil jeg ikke gjemme meg for – hehe ;)

Jeg og mamma fikk tatt noen festival shoots tidligere i kveld, og over her kan dere se en liten smakebit! Jeg elsker festival stil, synes det er så kult og jeg er jo også en flittig bruker av hatt, så det passer midt i blinken! YES til store festivaler året rundt, det hadde vært noe!! Nå skal vi snart ta kvelden, jeg ville bare titte innom og ønske dere en super kveld videre. Kos dere og god lille lørdag ♥

Readers comments

    • Jeg bruker Sony Kameraet mitt med en macro linse, litt usikker på hva den heter så det skal jeg få sjekket ut så jeg ikke sier noe feil :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text