DSC09978 kopiDSC09984 kopiDSC09981 kopi

God kveld, fine lesere! Da var dag 3 ferdig her i Rhodos, og den har vært både produktiv og veldig fin! Det føles så deilig å legge seg med tanke på hvor mye vi har fått ut av dagen, fremfor de dagene man ikke har gjort noe særlig, selv om det er digg i blant det og :-D Vi startet med å spise en herlig frokost, som dere kan se bilder av over her. Det blir veldig mye frukt og kaker her nede, slik er det når det er buffet og mye å velge i mellom! Etter å ha spist slappet vi litt av i solen, før vi bestemte oss for å utforske området utenfor hotellet. Det er så deilig å komme seg litt ut i blant og se mer av byen! Vi gikk langs stranden en god stund og så masse fine hoteller, resturanter og koselige gater. Lunsj i ”sentrum” ble det og, og jeg fikk endelig en skikkelig gresk mojito!! Det har jeg savnet, hehe. Turen gikk videre til et gigantisk supermarked der vi fikk handlet inn mat, og deretter spaserte vi tilbake til hotellet, for da var det klart for tomanns pool party! Det anbefales, høy musikk, solen som steker på kroppen, godt selvskap og drinker i hånden er det lite som slår. Det ble noen timer der, og så var det bare å løpe inn, hoppe i dusjen og ordne seg, for bilder skulle taes og middagen ventet! Vi fikk tatt noen superfine bilder i solnedgangen på stranden som jeg gleder meg til å vise dere senere, og middagen var helt fantastisk :-D Nå er vi gode og mette og skal straks ta kvelden, vi var jo faktisk oppe kl 07 i dag og jeg har ikke powernappet, så… Hehe!

Hva har dere gjort i dag? Håper dere hadde en super tirsdag

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text