Hei hei dere! :-) I skrivende stund befinner jeg meg i vakre og solfylte Rhodos, med min faste reisepartner mamma Vi kom hit i går og planen var å oppdatere dere med en gang, men jeg sleit med internettet og fikk dermed ikke skrevet til dere før nå. Back to the point, Rhodos er NYDELIG og hotellet jeg og mamma bor på kan virkelig ikke toppes. Hotellet heter Sentido Ixian All Suites, og servicen er fantastisk, maten, privat basseng, to etasjes suite, JA, SUITE!! Vi var så heldig å fikk oppgradert rommet vårt da vi kom hit, og hvem takker nei til det ? :-D

DSC09526 kopi

Kofferten var selvfølgelig stappet så full som det bare går an, for jeg har nemlig planlagt å ta en del bilder til både skole prosjekter og bloggen selvfølgelig :-) Jeg har faktisk med hele 13 antrekk for én ukes opphold.. HAHA, #BLOGGLIFE. En festival style guide kommer i løpet av uken forresten!

Hotell rommet, first floor:

DSC09506 kopiIMG_8515 kopiIMG_8520 kopiIMG_8522 kopiIMG_8548 kopiIMG_8550 kopiDSC09512 kopi

I første etasje har vi stuen med en stor sofa, minibar, TV, bord, toalett med dusj og direkte utgang til paradiset:

IMG_8538 kopicollage

Dere kan tro vi koser oss ved bassenget, si! Litt skjult fra alle andre er det og, noe som er behagelig og avslappende. Siden vi kom har vi grillet oss så mye vi kan i solen, det er noe jeg og mamma er eksperter på. Vi var nemlig oppe kl 07 i dag for å starte taningen, haha!! Sånn er det med to bleke og ivrige nordmenn på tur ;)

Second floor:

DSC09508 kopiDSC09524 kopiDSC09517 kopiDSC09522 kopiIMG_8553 kopi

I andre etasje er det en King Size Bed med bad nummer to. Her har vi badekar, terasse med utsikt over hotell området og en svæær garderobe! Jeg er jo helt elendig til å pakke og pakker ofte med meg alt for mye som ikke har plass i skapene, men med digre skap er det ikke noe problem og jeg har skikkelig orden i sakene mine :-D

I morgen og dagene fremover skal vi bare kose oss, slappe helt av og ta det med ro. Jeg har det så utrolig gøy med mamma på tur, vi er perfekte reise buddies og jeg er så glad og ikke minst evig takknemlig for at jeg får oppleve et så fint sted med henne! Rhodos er virkelig et fantastisk sted, og gresk mat og kultur er det lite som slår. Det blir nok en tidlig kveld, men vi blogges mer i morgen! Håper alt står bra til med dere. Stoor klem!

Readers comments

  1. Så hyggelig! Ønsker dere en nydelig tur! :D skal til Rhodos neste uke med kjæresten, så gjerne oppdater med plasser dere drar til, hvilke butikker det er, hva du har kjøpt hvis dere skal shoppe osv, så gøy! :D

  2. Så hyggelig! Ønsker dere en nydelig tur! :D skal til Rhodos med kjæresten neste uke, så gjerne oppdater med plasser dere drar til, hva du har shoppet og hvor hvis dere skal det, osv! Wii :D

    • Tusen hjertlig takk <3 Åå, så hyggelig, gled dere masse :-D Det skal jeg selvfølgelig gjøre! Klem <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text