IMG_9948

Hei, fine folk Da var jeg tilbake igjen! Jeg har tatt meg en aldri så liten pause fra sosiale medier, og Gud så godt det har vært. Misforstå meg ikke, jeg elsker det jeg gjør – men når ting går dårlig i privat livet er det veldig deilig å ta en pause og koble ut. 17. Mai i år ble ikke som forventet, og jeg har personelig slitt med en del ting siden sist. Jeg kommer til å skrive et eget innlegg om alt sammen, og gå inn på mer detaljer om hvordan jeg har det, men i dag ville jeg bare si hei. Solen skinner, det er meldt fint vær i helgen og jeg kjenner at det føles bra å skrive igjen og at jeg har savnet å logge inn for å oppdatere dere. Jeg har jo blogget helt siden 2010 (!) så det klør i fingrene her, hehe!

I kveld skal jeg se på filmer og ta en tidlig kveld, for i morgen blir en lang, men fin dag. Jeg vil takke hver og en av dere som har tittet innom og spurt etter meg, det betyr veldig mye! Håper dere alle får en super kveld, så forteller jeg dere mer senere :-) Klem!

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text