DSC08397 kopi

Heey dere! Nå skal jeg straks hoppe i dusjen og så ordne meg, for i kveld skal jeg ut og feire natt til den 17 mai! Jeg har eksamen den 18 og 19 mai, så jeg tenkte at det var like greit å feire litt i natt, ettersom morgendagen blir veldig rolig for min del – hehe! :-) Frokostbordet er gjort klart til i morgen, og jeg gleder meg skikkelig til å møte alle jentene mine på champagne frokost! Jeg krysser fingrene for at været er en del finere i morgen enn i dag, men dere vet jo hva de sier; på 17.mai får vi alle årstidene på en gang, haha!

DSC08398 kopiDSC08399 kopiDSC08400 kopiDSC08401 kopi

Jeg kommer nok til å være travel i morgen på dagen som de fleste andre; så da vil jeg bruke anledningen nå på å ønske dere en KJEMPEfin feiring i morgen! Jeg kommer til å ta masse bilder som jeg viser dere på torsdag, men inntil da så håper jeg at dere alle får en kjempe hyggelig dag med deres nære og kjære!

GOD 17.MAI og ikke minst til alle som er russ i år, NYT siste dagen og ta vare på hverandre! KLEM!

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text