stylespo

Heey you guys! De siste dagene har gått til å jobbe med skole og komme ordentlig i form igjen, så det ble dessverre en liiten pause på meg. Men, nå er jeg tilbake og slik skal det forsette! Jeg har ikke rukket å få tatt så mange nye bilder, så i dag blir det litt klesinspirasjon til den nye uken som venter oss. Jeg har eksamen den 18 og 19 mai (great), så det blir nok en rolig 17.mai feiring på meg i år, men fint skal det bli uansett og jeg ser frem til en ny uke! Jeg har brukt litt tid på pinterest nå, og jeg kjenner at jeg er så klar for sommeren og å få brukt fler av plaggene jeg har. Om vinteren går det mye i det samme, så det blir det endelig slutt på nå! Jeg har faktisk gått i det samme joggedress-settet i fire dager nå… Shame on me! ;)

simplicity

Altså, HVOR lekre er ikke disse buksene her? Jeg har så lyst på noen slike plagg i klesskapet mitt! Jeg har ikke en bestemt stil, stilen min varierer veldig og jeg kan gå i dressbukse med blazer den ene dagen, til hettegenser og caps neste – haha! Jeg varierer antrekkene mine ut i fra hva jeg skal og hvordan humøret mitt er. Jeg synes det er veldig gøy å prøve ut nye ting, og ikke låse seg fast til noe. Steppe ut av komfortsonen en gang i blant er BARE bra, mener jeg!

1047318-7-14109833322391047318-8-13823540741301047318-12-1420994778693

Nå begynte jeg plutselig å bla masse i det gamle arkivet mitt… Jeg synes det er så gøy å se på gamle bilder! Er det noe dere har lyst til å se? :-D Si gjerne i fra, så skal jeg få til et skikkelig throwback innlegg. Nå må jeg forsette med skolearbeid, vi skrives i morgen!

Readers comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

captcha

Please enter the CAPTCHA text