IMG_9496IMG_9495

❝  A Flower does not think of competing with the flower next to it.

It just blooms. ❞

IMG_9494IMG_9493

Goood kveld, dere! I dag har vært en produktiv dag for min del, jeg startet med et lite møte kl 11, deretter gikk turen videre til SOFI, skolen jeg går på – for enda et møte og så 4 timers jobbing med portofølje oppgaven min! Jeg fikk unna gjort utrolig mye, noe som føles veldig digg. Da klokken slo 16:00, tok jeg t-banen hjem, lagde noe god mat, og siden da har jeg jobbet med youtube kanalen min, dusjet, powernappet (ofcourse) og nå er jeg da her. I skrivende stund i joggedressen, med mac’en godt plassert på fanget og skriver til dere! Formen har blitt mye bedre, og jeg kjenner at jeg er godt på vei til å bli frisk igjen! Jeg fikk resultatene fra MR-testen som viser en liten prolaps i ryggen og siden jeg fikk den beskjeden, har jeg jobbet med å gjøre øvelser for å bygge opp styrken i ryggen. Jeg går på allergi medisiner fast og betennelses dempende medisiner for viruset jeg har hatt. Denne jenta her har det med å bli skikkelig syk, når hun først er i dårlig form! #snakkerommegselvitredjepersonsomgrunde

Men men. Nå skal jeg forsette med redigering av video, og jeg håper dere får en superkveld, alle! Vi skrives.

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text