Uten navn-3

Hei dere! Nå ligger en veldig sliten Sofie i sengen her og skriver til dere. Jeg aner ikke hvorfor jeg er så sliten, da jeg ikke har gjort så fryktelig mye i dag, haha! Jeg dro til byen og fikset neglene mine, og så møtte jeg Iselin for en sen lunsj, som var veldig koselig! Da jeg kom hjem var jeg litt med familien og nå holder jeg snart på å slukne.. Skulle tro jeg hadde løpt maraton eller noe slikt, men nei! Jeg har redigert litt bilder for å holde meg våken, jeg ELSKER art og design, og synes det er skikkelig gøy å jobbe med det! Jeg vet ikke helt hva idéen bak bildene var, men å leke seg litt rundt i redigeringsprogrammer lærer man mye av. Vi holder jo på med en stor portofølje på skolen, og jeg har mye igjen å lære!

Uten navn-2Uten navn-1

Jeg har shoppet litt makeup på nett ved hjelp fra flinkeste Olivia, så snart kommer sminkevideoene jeg har snakket om :-) Tenker å ha en ebay haul og first impressions, som jeg håper og tror at vil bli bra! Nå skal jeg sette på en film og satser på at jeg klarer å holde meg våken litt til. Dere får ha en veldig fin kveld videre :-)

Hvordan har din mandag vært?

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text