IMG_7161

Hei dere! Gårsdagen gikk for det meste til å rydde rommet,  jeg brukte faktisk hele 6 timer til sammen før jeg sa meg fornøyd, hehe. Jeg har bodd på et rotete rom i alt for mange uker nå, og følelsen av å våkne opp til et ryddig rom i dag var helt fantastisk! Til tross for at jeg er liiiitt rotete av meg, så elsker  jeg å ha orden og det er lite som slår et rent og pent rom. Jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig til å sminke meg etterpå, for favorittkostene mine er vasket, gammel sminke er kastet og jeg har ENDELIG et skikkelig system som funker! Jeg ble så inspirert til å rydde i sminken etter å ha vært hos Olivia på lørdag, og mer om det viser jeg dere senere :-D Nå skal dere få se noen details av rommet, som en smakebit!

IMG_7133

Tidligere har jeg hatt to rosa kopper til å ha kostene mine i, men jeg ønsket litt forandring og hentet derfor en sølv vase fra kommoden i stua (!) som jeg synes passet perfekt inn! Nå har jeg alle kostene mine på ett sted, og jeg synes det ble ganske kult med sølv :-D Det er bare å være kreativ, folkens! Jeg har godteribokser med strikker i, syltetøy glass med smykker, papp-esker med hårprodukter, altså; there is no limits!

IMG_7163

♦ Nice and Clean

IMG_7164IMG_7132

Resten av bildene av rommet OG før/etter bilder blir jeg nødt til å vise dere senere! Jeg har nemlig planer om å være med min vakre Bestemor i dag og det vil jeg ikke komme forsinket til. Været er veldig fint og jeg gleder meg skikkelig til å være med henne igjen! Det blir en perfekt start på påskeferien med andre ord :-) Jeg er så gira for tiden, jeg har hele 3 antrekk på lager og masse nytt innkjøp som jeg gleder meg til å vise dere! Blant annet er planen å få laget en Ebay Haul, jeg har nemlig shoppet veldig mye derfra de siste ukene, hehe.

Ønsker dere en fantastisk mandag videre!

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text