DSC00494 kopiDSC00502 kopi

Love Necklace her ♥

Er ikke dette smykket utrolig fint? Jeg elsker det! Jeg mottok det for en liten stund siden, og har ikke fått vist det til dere før nå, ettersom formen har vært som den har vært – hehe. Lovetag smykket er Jane Kønig’s mest orginale smykke, som symboliserer kjærlighet. Smykket er spesielt, fordi man selv kan ”designe” det, og velge nettopp de symboler som betyr mest for deg! Det kan være en kjæreste, en bestevenn, et familie medlem eller hva som helst! Jeg synes smykker som dette er utrolig fint og ikke minst veldig elegant! Det passer til alt og er definitivt min nye favoritt :-)

DSC00492 kopi

I dag er Joakim aka my big brother hjemme en svipptur på besøk, før han reiser videre til Argentina. LITT sjalu må jeg innrømme at jeg er, hehe. Det blir derfor tacokveld og film med mamsen, og jeg er sikker på at dette blir en veldig fin onsdag. Tidligere i dag var jeg på Elixia og hadde en PT time, og jeg er spent på hvor støl jeg er i morgen. Sist gang kunne jeg ikke gå på 6 dager.. Haha! Jeg har virkelig fått sansen for å trene, spesielt nå som jeg har lært en god del nye øvelser og fler teknikker :-)

Nå skal jeg jafse i meg en goood taco, så blogges vi mer i morgen!

Readers comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    captcha

    Please enter the CAPTCHA text